Χωρίς δυσκολία νίκη με 3-1 επί του Μακεδονικού

17Ιαν

Μεγάλη νίκη πέτυχε το απόγευμα της Δευτέρας η ομάδα μας   επί του Μακεδονικού με 3-1.

Οι ποδοσφαιριστές μας με περίσσιο πάθος και δύναμη κατάφεραν να πάρουν ένα «χρυσό» τρίποντο που θα βοηθήσει τόσο στην ψυχολογία όσο και στη γρήγορη συγκομιδή των απαραίτητων βαθμών για την παραμονή στην κατηγορία.

Στο 16′  ο  Εσαλό με ωραία  ενέργεια μέσα στην περιοχή παραβίασε την εστία του  Ιωαννίδη κάνοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς  το 1-0.

Στο 43′ ήταν η σειρά του Στάθη Μπελεβώνη να χρισθεί σκόρερ μετά από ωραία ενέργεια στο ύψος του πέναλτι.

Στο 58′   μετά από  τραγικό λάθος  του Ιωαννίδη και πάλι ο Μπελεβώνης  σκοράρει και ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Το μόνο που κατάφερε να κάνει ο Μακεδονικός ήταν  να  μειώσει στο 81′ λεπτό  σε 3-1 με αυτογκόλ του Καλογέρη.

Άριστη η διαιτησία του κ. Λεωνίδα  από τα Τρίκαλα και των συνεργατών του αφού σε ένα δύσκολο και νευρικό παιχνίδι απέδωσε δικαιοσύνη και βοήθησε στην εξέλιξη του ματς χωρίς προβλήματα .

Απόλλων Πόντου : Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μουμίν, Καλαϊτζίδης, Αμπουντού, Κωστίκα (46′ Λαμπίρης (72′  Αραβίδης), Καλογέρης, Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλόσι, Εσαλό.

Μακεδονικός (Γιώργος Αμανατίδης): Ιωαννίδης, Σαραγιώτης, Ζαννάκης (46′ Σάντσεθ), Σιμόνι, Γαρύφαλλος (75′ Γουνόπουλος), Μπρατσιάνι, Χασάνογλου (46′ Μιλισάβλιεβιτς), Τσουκάνης, Λισγάρας, Τσιλιγγίρης (59′ Σαραντίδης), Παναγιωτούδης.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης