ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-2

06Μαΐ

Ξεπερνώντας το μέτριο αγωνιστικό  πρόσωπο του πρώτου ημιχρόνου, που είχε ως συνέπεια  να προηγείται 1-0 ο Παναιγιάλειος, η ομάδα μας κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από το Αίγιο επικρατώντας 1-2 και οδηγώντας τους γηπεδούχους προς τον υποβιβασμό.

Δεν ξεκίνησε καλά ο Απόλλων και παρουσίαζε αδυναμίες στην άμυνα, γεγονός που επιχείρησαν και μπόρεσαν προσωρινά να εκμεταλλευθούν οι παίκτες του Παναιγιάλειου.  Αρχικά,   στο 6ο λεπτό, είχαν  δοκάρι σε σουτ του Σταματή και παρότι η ομάδα μας υπερείχε  στο 31΄ από λάθη στην άμυνα  ο Κόκκορης άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Ο Απόλλων έχοντας πολλές  απουσίες και χάνοντας νωρίς με τραυματισμό τον Συμελίδη (στο 17ο λεπτό) δεν μπόρεσε να αντιδράσει άμεσα στο γκολ κι επιπλέον στο 33΄ χρειάστηκε να αποκρούσει ο Καλί το σουτ του Σταματή.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων παρουσιάστηκε αποφασισμένος να επιβάλει την αγωνιστική του ανωτερότητα και στο 48ο λεπτό ισοφάρισε με κεφαλιά του Στέφανου  Καπία. Στο 50΄ το σουτ του Μπρίτο εξοστρακίστηκε  στο δοκάρι, κάτι που επαναλήφθηκε λίγο αργότερα σε σουτ του ίδιου. Εντούτοις η ομάδα μας είχε εμφανέστατα την υπεροχή και στο 63ο λεπτό ο  Ανδρέας Βλαχομήτρος σημείωσε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, αξιοποιώντας προσπάθεια του Δημήτρη Χασομέρη.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Πέτρος Δημητρίου): Αθανασίου, Γραμματίκας, Γαβριηλίδης, Μηλιώτης, Τζανουλίνος (84΄ Καναβέτας), Σμίλτος, Γκούμας, Κάναλς (68΄ Χαρίτος), Κόκκορης (79΄ Δοξάκης), Σταματής, Ζαφειράκης

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Λιόνης, Καλί, Καπίας, Γεωργιάδης, Συμελίδης (18΄λ.τ.  Γκουγκούδης), Ηλιάδης (46΄ Βλαχομήτρος), Καλαϊτζίδης (80΄ Τσεμπερίδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Μπρίτο.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης