«Κρύα» ήττα (0-1) από τον Διαγόρα Ρόδου στην πρεμιέρα

06Νοέ

Την ήττα με σκορ 0-1 γνώρισε σήμερα η ομάδα μας στο γήπεδο της Τρίγλιας από τον Διαγόρα Ρόδου, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της SL2.

Μια ήττα που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα, καθώς ο Απόλλων Πόντου ήταν αυτός που είχε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού την πρωτοβουλία των κινήσεων και 3-4 κλασικές ευκαιρίες που όμως δεν μετετράπησαν σε γκολ.

Η ομάδα μας σπατάλησε ένα ολόκληρο ημίχρονο (Α), με μια εμφανή υπεροχή και σαφέστατα μεγαλύτερα ποσοστά κατοχής μπάλας από τους αντιπάλους της.

Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν αναπάντεχα να προηγηθούν στο σκορ με ένα ασύλληπτό και ταυτόχρονα τυχερό γκολ του Μουμπάρα Γκάτα από μακρινή απόσταση στο 73′ λεπτό.

Από το σημείο αυτό και μετά οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα πίεσαν ακόμη περισσότερο και έκλεισαν τους ποδοσφαιριστές του Πάρη Ανδράλα στο μισό γήπεδο. Όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στην κυριολεξία στην ομάδα μας , αφού από την μια το δοκάρι και από την άλλη η ατυχία στέρησε τουλάχιστον τον βαθμό της  ισοπαλίας σε ένα παιχνίδι που το αποτέλεσμα είναι εφάμιλλο  με τις καιρικές … συνθήκες που επικράτησαν κατά την διάρκεια του αγώνα!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα μας ζήτησε πέναλτι σε καραμπινάτη κίνηση καράτε από τον Μανιώτη (φωτο που παραλίγο να δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα στον Λαμπίρη) ,που όμως δεν έπεσε στην αντίληψη του κ.Κατσικογιάννη.

 

Διαιτησία : Κατσικογιάννης – Λιόντος –  Μάνος  (4ος Μπούμπας)

Απόλλων Πόντου : Πίτκας, Μαλούμαντσοκο, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (80′ Λαμπίρης), Σαμπανίδης (68′ Αραβίδης), Αμπουντού, Αμπάνκουα (40′ Κωστίκα), Καλογέρης,, Άντο, Μπελεβώνης (80′ Ελλέ).

Διαγόρας Ρόδου: Αθανασόπουλος, Μαγκάκης, Πετράκης, Τάτσης, Μανιώτης, Παπαϊωάννου (78′ Μπούμπας), Καραμάνης, Βουργουντζής (71′ Παραστατίδης), Μπλάνκο, Λαχιουέλ, Μπουμπάρακ (88′ Οικονομάκος).

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης