ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 4-0

19Απρ

Το νωθρό ξεκίνημα της ομάδας μας, κάποιες λανθασμένες αμυντικές αντιδράσεις, ένα κακώς ακυρωθέν γκολ και η “έλλειψη ορατού κινήτρου”, όπως δήλωσε ο προπονητής μας, είχαν ως συνέπεια την “βαριά” ήττα, με 4-0 στην Δράμα, από την Δόξα που παλεύει να τερματίσει στη πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος της Football League.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 12′ με σκόρερ τον Κρητικό και στο 25ο λεπτό έκαναν το 2-0 με τον ίδιο ποδοσφαιριστή. Ο Απόλλων από το ημίωρο και μετά πήρε τον έλεγχο του αγώνα και είχε καλές φάσεις εκτέλεσης με κορυφαία του Κυβελίδη στο 42ο λεπτό, όταν με ωραία ενέργεια βρέθηκε απέναντι στον Μένκα, που απέκρουσε σωτήρια με το πόδι. Η μπάλα πέρασε κόρνερ και στη εκτέλεσή του ο Καλογέρης σκόραρε από κανονική θέση, αλλά ο Βεργέτης ακύρωσε το γκολ δεχόμενος την λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού Εμπλιουκ, ο οποίος αρχικά είχε φύγει για τη σέντρα..

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων είχε πρώτος τις καλές στιγμές ώστε αν σκοράρει να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα, αλλά η Δόξα ήταν πιο αποφασιστική, οπότε στο 61′ έγινε το 3-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πεταυράκη, ενώ στο 69΄ διαμορφώθηκε το 4-0 από Μάρτινς, ο οποίος είχε και δοκάρι νωρίτερα, στο 52ο λεπτό.

ΔΟΞΑ (Δημήτρης Σπανός): Μένκα, Σιώπης, Πεταυράκης, Καψάλης, Ανδρέου, Πατράλης, Μακρής, Μάρτινς, Μπαϊκαρά (74΄ Λεμονής), Κρητικός (64΄Ρουγκάλας), Δούμτσιος (74΄ Πέρεθ).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Αμαραντίδης, Τσουμάνης (71΄ Δαλιανόπουλος), Βλάχος, Σαμαράς (39΄λ.τ. Θεολόγου), Μπάμπης (62΄ Λουφάκης), Καλογέρης, Μπρίτο, Δημητριάδης, Χασομέρης, Κυβελίδης.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης