ΑΠ. ΛΑΡΙΣΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1

27Μαρ

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στην Λάρισα και ηττήθηκε 3-1 από τον τοπικό Απόλλωνα, παρότι προηγήθηκε 0-1 και κυριάρχησε καθολικά στο πρώτο ημίχρονο. Χωρίς να είναι ανώτεροι οι γηπεδούχοι μπόρεσαν στην επανάληψη να πετύχουν δύο γκολ κι έτσι να αξιοποιήσουν το γεγονός ότι στην εκπνοή του ημιχρόνου, κόντρα στην ροή της αναμέτρησης, είχαν ισοφαρίσει.

Η ποδοσφαιριστές μας μπήκαν στον αγώνα εντυπωσιακά και καθήλωσαν την ομάδα της Λάρισας, με συνέπεια λίγο μετά την έναρξή του να δημιουργήσουν κλασική ευκαιρία, όταν ο Σουντουρά βρήκε σε θέση βολής και χωρίς πίεση τον Δημητριάδη κι αυτός με ένα απρόσεκτο πλασέ έστειλε τη μπάλα άουτ. Όμως στο 7ο λεπτό ο Κυβελίδης με κάθετη πάσα βρήκε πάλι τον Δημητριάδη κι αυτή τη φορά άνοιξε το σκορ.

Ο Απόλλων στο 20΄ έπρεπε να διαχειριστεί την αναγκαστική αλλαγή του Ολαϊτάν, που τραυματίστηκε, κάτι που αρχικά δεν έδειξε να επηρεάζει την ομάδα μας, η οποία συνέχισε να δημιουργεί φάσεις εκτέλεσης, που συνιστούσαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ . Στο 22΄ Κυβελίδης κατέβασε τη μπάλα μέσα στην μικρή περιοχή κι έκανε το διαγώνιο γυριστό σουτ, αλλά το έστειλε ελάχιστα άουτ, στο 25ο λεπτό ο Δημητριάδης γύρισε στον Λουφάκη που μέσα στην περιοχή επιχείρησε σουτ το οποίο αποκρούστηκε κόρνερ και στην εκτέλεσή του από τον Πουρτουλίδη ο Θεολόγου στο ένα μέτρο από την εστία σούταρε στα πόδια αμυνομένου. Η ομάδα μας “ξόδεψε” τις φάσεις της χωρίς δεύτερο γκολ και στο 45΄ διαμορφώθηκε το 1-1 με δυνατό χαμηλό σουτ του Λίταινα, από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

Το δεύτερο ημίχρονο η ποιότητα του αγώνα έπεσε, αλλά η ομάδα της Λάρισας βρήκε τον τρόπο να σκοράρει άλλες δύο φορές και ουσιαστικά με τρεις ευκαιρίες σημείωσε τρία γκολ. Ο Λουκάο βρήκε τον Μπραμπίγια, στο 61ο λεπτό, κι αυτός πέτυχε το 2-1, και το 3-1 έγινε στο 85΄με εκτέλεση φάουλ του Μπραμπίγια.

ΑΠ. ΛΑΡΙΣΑΣ (Άριαν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρας, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Χατζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια, Ράμος (56΄ Τασιούλης), Λουκάο (89’ Μπιμάι), Λίταινας, Μαρκολίνο (79΄Γκουντρουμπής).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Τσουμάνης, Κυβελίδης, Καλογέρης, Θεολόγου, Σαμαράς, Ολαϊτάν (20΄λ.τ. Λουφάκης).

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης