Ήττα στα Πηγάδια με 2-1 από την Ξάνθη

27Απρ

Την ήττα γνώρισε στο φινάλε του αγώνα από την Ξάνθη μέσα στα Πηγάδια ο Απόλλων Πόντου με 2-1 στην τελευταία αναμέτρηση μακριά από την Θεσσαλονίκη.

Ο αγώνας από το πρώτο λεπτό της συνάντησης  παρουσίασε ενδιαφέρον καθώς οι δύο ομάδες έπαιξαν ελεύθερα και χωρίς άγχος . Η ομάδα μας θα μπορούσε στο Α ημίχρονο να πετύχει κάποιο τέρμα καθώς βρήκε κενούς χώρους και απείλησε την εστία του Τσομπανίδη.

Στο 65′ ο Ρούνει με ωραία κεφαλιά «εκτέλεσε» τον γηπεδούχο τερματοφύλακα κάνοντας το 0-1!

Ωστόσο οι παίκτες του ΑΟΞ δεν το έβαλαν κάτω συνέχισαν να πιέζουν και τελικά  έφτασαν στην ανατροπή.

Ισοφαρίζοντας αρχικά στο 87′ με τον Γκάβριτς μετά από πάσα του Δόρη ενώ με την συμπλήρωση 90 λεπτών αγώνα ο  Τσέλιος μετά από  ασίστ του Διαμαντόπουλου  έκανε το 2-1 οδηγώντας τον ΑΟΞ σε νίκη στο τελευταίο ματς μπροστά στο κοινό του για την φετινή σεζόν.

Κακή για ακόμη μια φορά σε αγώνα της ομάδος μας η διαιτησία του Στέφανου – Βαίου Καλατζή

Διαιτησία:  Καλατζής (Θεσσαλίας) ,Σακκάς (Θεσσαλίας), Μηνούδης (Πιερίας)

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Ανυφαντάκης): Τσομπανίδης, Τζανακάκης, Ουνγιαλίδης(56′ Δημητριάδης), Μιχαήλ, Φαζός(76′ Παπαάζογλου), Βιθέντε Γκόμες, Θυμιάνης(66′ Δόρης), Τσέλιος, Τσιλιγγίρης(56′ Τσελεμπάκης), Χαλίλ Ιμπράμ(66′ Γκάβριτς), Διαμαντόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ( Δ. Καλαϊτζίδης): Πίτκας(46′ Σιαματάς), Δαλιανόπουλος, Σουντουρά, Εν’ Νομό, Ρούνει, Νασέρ(75′ Φράγκος), Παπαϊωάννου(52′ Λουφάκης), Καλογέρης, Κουάκου, Αμαραντίδης, Ιντζίδης

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης