Ήττα με πέναλτι που εμείς δεν είδαμε

06Μαρ

Η ομάδα μας ηττήθηκε 2-1 από τον Π.Α.Ο.Κ Β΄, στο γήπεδο του Μακεδονικού, σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στα δύο πέναλτι που καταλόγισε υπέρ των αντιπάλων μας ο εκ Δράμας διαιτητής Πουλικίδης.

Ιδιαίτερα στον καταλογισμό του δεύτερου πέναλτι, στο 84ο λεπτό, κανείς από την ομάδα μας δεν κατάφερε να δει την (υποτιθέμενη) παράβαση για χέρι του Δημήτρη Αμαραντίδη. Πρόκειται για την φάση που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα – με την εύστοχη εκτέλεση του Γκορντεζιάνι – και κόστισε την αποβολή του αρχηγού του Απόλλωνα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τζίμα, που κέρδισε ο ίδιος από τον Αμαραντίδη στο 8ο λεπτό, αλλά επίσης δεν είδαμε τον λόγο που καταλογίστηκε φάουλ εναντίον της ομάδας μας και από την εκτέλεσή του προήλθε ο (σωστός) καταλογισμός του πέναλτι.

Γενικότερα μας διέφυγαν πολλές φάσεις, οι οποίες οδήγησαν τον διαιτητή του αγώνα σε συγκεκριμένες αποφάσεις. Ο Απόλλων πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ήταν πολύ ανώτερος του αντιπάλου και παρά το γκολ της ισοφάρισης με κεφαλιά του Ρούνεϊ στο 72ο λεπτό, έφυγε ηττημένος από το γήπεδο.

Π.Α.Ο.Κ. Β’ (Πάμπλο Γκαρσία): Μπουργάνης, Καλουτσικίδης, Παναγιώτου, Τάχατος, Τσοπούρογλου (76′ Αποστολόπουλος), Σαλαμούρας, Μελετίδης, Tσαούσης, Γαϊτανίδης (67′ Σμυρλής), Τζίμας (76′ Χατζηστραβός), Πανίδης (67′ Γκορντεζιάνι).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Πάτι, Σουντουρά (59΄Λουφάκης), Καλαϊτζίδης (59΄Ελλέ), Ρούνεϊ, Ενομό , Νάσερ (86΄Δαλιανόπουλος), Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Φράγκος (46΄Κουάκου).

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης