ΠΛΗΡΩΜΕΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

ΠΛΗΡΩΜΕΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Το apollonpontoufc.gr προσφέρει στα μέλη του πολλαπλούς τρόπους πληρωμής χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση πιστωτικής κάρτας.

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα παρέχει πολλές δυνατότητες πληρωμών, οι οποίες αναφέρονται παρακάτω:

  • PayPal
  • Πιστωτικές κάρτες: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners
    με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass
  • Αντικαταβολή
  • Τραπεζική μεταφορά*

*Σε περίπτωση που επιλέξετε την πληρωμή «Τραπεζική Μεταφορά» θα πρέπει, αφού κάνετε την κατάθεση να στείλετε το καταθετήριο στο sales@apollonpontoufc.gr ή μέσω fax στο 2310407002 και στην συνέχεια να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά στο 2310407000.

Ο λογαριασμός που μπορείτε να κάνετε κατάθεση είναι:
ALPHA BANK: GR 76 0140 4830 4830 0200 2003 477

Έξοδα Αποστολής
Τα έξοδα αποστολής αναγράφονται στην παραγγελία ξεχωριστά και υπολογίζονται ανάλογα με τον τόπο παράδοσης και το βάρος των προϊόντων. Για παραγγελίες εντός Ελλάδας το κόστος μεταφορικών ανέρχεται στα 5,00 ευρώ ενώ για παραγγελίες άνω των 100,00 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για παραγγελίες εκτός Ελλάδας η χρέωση γίνεται σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της συνεργαζόμενης μεταφορικής εταιρείας.

Παραγγελίες
Όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο site συνοδεύονται από e-mail επιβεβαίωσης στην διεύθυνση που μας έχει δώσει ο χρήστης*.

Για πληροφορίες, προβλήματα και επιστροφές σχετικά με την παραγγελία σας μπορείτε να ενημερωθείτε στην ενότητα παραγγελίες στις συχνές ερωτήσεις , στους όρους χρήσης, ή εναλλακτικά στο 2310407000.

Για ερωτήσεις που έχουν σχέση με τον χρόνο παραλαβής της παραγγελία σας μπορείτε να ενημερωθείτε στην ενότητα παραλαβές στις συχνές ερωτήσεις, στους όρους χρήσης ή εναλλακτικά στο 2310407000.

Επίσης, μπορείτε να επικοινωνείτε και στην ηλεκτρονική διεύθυνση sales@apollonpontoufc.gr για οποιαδήποτε πληροφορία.