Τακτικό Συνέδριο Αντιπροσώπων της ΠΟΕ στη Θεσσαλονίκη

22Νοέ

Σε Τακτικό Συνέδριο Αντιπροσώπων (Γενική Συνέλευση) καλεί το ΔΣ της Παμποντιακής Ομοσπονδίας Ελλάδος τα σωματεία που την απαρτίζουν. Η ημερομηνία διεξαγωγής της Συνέλευσης ορίστηκε για την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018 στις 11:30, στους χώρους της Ευξείνου Λέσχης Θεσσαλονίκης.

 

Η πρώτη ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης ήταν 18 Νοεμβρίου, αλλά λόγω μη απαρτίας η διαδικασία θα επαναληφθεί.

 

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι τα εξής:

  • Εκλογή προέδρου και γραμματέα του συνεδρίου.
  • Έκθεση πεπραγμένων από τον πρόεδρο του ΔΣ.
  • Έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής.
  • Συζήτηση επί της λογοδοσίας και τοποθετήσεις-προτάσεις συνέδρων.

Στη Γενική Συνέλευση δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα οικονομικώς τακτοποιημένα σωματεία-μέλη μόνο διά των προέδρων τους ή των αναπληρωτών (ή μέσω αντιπροσώπου που θα ορίζεται από το Διοικητικό Συμβούλιο). Κατά την προσέλευση στο χώρο διεξαγωγής της ΓΣ τα σωματεία οφείλουν να προσκομίσουν απόφαση συγκρότησης του Διοικητικού Συμβουλίου τους σε σώμα, και σε περίπτωση συμμετοχής άλλου μέλους αντί του προέδρου, απόφαση του ΔΣ με την οποία να ορίζεται αντιπρόσωπος για τη συγκεκριμένη περίσταση.

Οι αντιπρόσωποι του ΣΠΟΣ Ν. Ελλάδος και Νήσων θα μεταβούν στη Θεσσαλονίκη με ναυλωμένο πούλμαν. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 23/11 στα τηλέφωνα 6948001630 (Γ. Βαρυθυμιάδης) και 6936864149 (Π. Λεσγίδης).

 

pontos-news.gr

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης