Συλλεκτικό video για την περσινή ομάδα του Απόλλωνα Πόντου

09Ιούλ

Εγομώθεν η γούλα μ’, βλέποντας ξανά την φετινή μας ομαδάρα. Κάθε μέρα που περνάει τα αδέλφια Καλαϊτζίδη μας δίνουν να καταλάβουμε πόσο σοβαροί και μετρημένοι είναι. Ψάξτε και βρείτε τη μεγάλη συνέντευξη του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον Χάρη το Δημαρά. Ύστερα διαβάστε τη, αράδα την αράδα και συλλογιστείτε μέχρι που θα φτάσει η ομάδα μας με αυτούς τους δυό καπεταναίους.

Εδέβαν τα χρόνια μ’, περιμένοντας τον Απόλλωνα να δηλώσει την αληθινή του ταυτότητα. Τον Πόντο! Γιατί από εκεί ήρθαμε. Από τον Πόντο! Αδά σην Καλαμαρίαν φτιάξαμε το δεύτερο σπίτι μας. Το προσφυγικό. Η πατρίδα μας παραμένει παντοτινά ο Πόντος. Κι ήρθαν τα αδέλφια Καλαϊτζίδη να διορθώσουν την παράλειψη…

Φτιάξανε και το νέο σήμα του Απόλλωνα του Πόντου. Σήμα αντάξιο της ψυχής και την μνήμης μας… Δίχως πολλά λόγια, δίχως φτιασίδια κολπατζίδικα. Όπως θα φτιάξουνε και το προπονητήριο, που είμαι βέβαιος ότι θα γίνει «Φροντιστήριο του ποδοσφαίρου».

Δείτε το βίντεο που έφτιαξαν οι άνθρωποι του Κάλας. Όχι μόνο για να θυμηθείτε τη χαρά που μας πρόσφερε φέτος αυτή η ομάδα, αλλά για να μετρήσετε και το επίπεδο που θα τη φτιάξουν να παίζει του χρόνου. Να είμαστε και να είναι όλοι γεροί και υγιείς να τη χαρούμε. Επειδή ούτε στο βίντεο δεν τη χόρτασα αυτή την ομαδάρα.

Ο προπονητής μας δεν φοβάται που τη δείχνουν αυτή την ομάδα; Θα πέσουν όλοι οι αντίπαλοι στο βίντεο να τη μελετήσουν! Γιατί την δείχνει με τόση λεπτομέρεια; Παρ’ εκτός κι να έχει κι άλλους άσσους στο μανίκι του!

Πάντως,,, εύγε! εύγε με όλη μας τη ψυχήν!

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης