Συγχαρητήρια από τον Άλεξ Κάλας

20Μαΐ

Ιδιαίτερα χαρούμενος ήταν ο μεγαλομέτοχος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου μετά το σφύριγμα της λήξης του κρίσιμου  νικηφόρου αγώνα της ομάδος μας με τον Μακεδονικό.

Σε επικοινωνία που είχε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου (ξημερώματα στο Μαϊάμι )  με τον Διευθυντή επικοινωνίας της ομάδος Γιάννη Μαυρόπουλο τόνισε τα εξής τα οποία ζήτησε να μεταφερθούν και στα υπόλοιπα μέλη της ομάδος:

» Να μεταφέρετε την ιδιαίτερη χαρά μου για αυτό το πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα που μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στον στόχο μας. Η συγκίνηση μου είναι ακόμη μεγαλύτερη διότι οι τρείς πολύ σημαντικοί βαθμοί για εμάς ήρθαν σε μια ιστορική ημέρα την 19η Μάϊου που θρηνούμε ΟΛΟΙ οι Πόντιοι τους 353.000 χιλιάδες νεκρούς από την Γενοκτονία του Πόντου. Λυπάμαι που δεν ήμουν μαζί σας σε αυτήν την τεράστια χαρά που μας έδωσαν οι ποδοσφαιριστές μας. Μπράβο σε προπονητές , ποδοσφαιριστές ιατρικό επιτελείο και όλους τους ανθρώπους που στηρίζουν αυτήν την δύσκολη προσπάθεια. Και φυσικά να μεταφέρετε  τις ευχαριστίες μου και στους  αγνούς και ηρωικούς φιλάθλους  μας που μας δίνουν δύναμη με κάθε τρόπο να κρατάμε όρθιο το λάβαρο του Ποντιακού Ελληνισμού»

Αξίζει  να σημειώσουμε πως ο κ. Άλεξ Κάλας σε κάθε αγώνα του Απόλλων Πόντου έχει διαρκή επικοινωνία πριν , κατά την διάρκεια και μετά το τέλος των αγώνων  για να ενημερώνεται για το αποτέλεσμα και τις λεπτομέρειες των παιχνιδιών!

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης