Στην Καλαμαριά ο Άλεξ Κάλας

07Αυγ

 

Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου κ. Άλεξ Κάλας.

Κατά την παραμονή του ο κ.Κάλας είχε την ευκαιρία το Σ/Κ που μας πέρασε να βρεθεί με τους συνεργάτες της ομάδος και να συζητήσει όλα τα θέματα που αφορούν την ΠΑΕ.

Μεταξύ άλλων συζητήθηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην κατηγορία και οι πιθανές λύσεις που θα οδηγήσουν σε ένα καλύτερο περιβάλλον στο οποίο θα ήθελε φυσικά να αγωνίζεται και  η ομάδα μας.

Ο κ. Κάλας ενημερώθηκε αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ κ.Χαράλαμπο Σταμούλη για τα οικονομικά δεδομένα τόσο των προηγούμενων ετών αλλά και για  τις μελλοντικές απαιτήσεις της SL2 .

Σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα ο κ. Κάλας  έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια που έχει καταβληθεί από όλους ώστε η ομάδα να βρίσκεται στην SL2 , και μάλιστα κάτω από τις ιδιαίτερες συνθήκες απομάκρυνσης από την φυσική της έδρα.

Ο πρόεδρος του Απόλλων Πόντου θα παραμείνει για λίγες ακόμη ημέρες στην Καλαμαριά για την επίλυση απαραίτητων γραφειοκρατικών  διαδικασιών   της ομάδος, και θα αναχωρήσει για τις ΗΠΑ.

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης