ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

06Σεπ

Ο πρεσβευτής της Καλαμαριάς και ολόκληρου του Ποντιακού Ελληνισμού, ο ΑΠΟΛΛΩΝ, διανύει μια κομβική περίοδο της ιστορίας του, προσπαθώντας να βρεθεί πάλι ψηλά στο ποδόσφαιρο και στον αθλητισμό, με όραμα, εντιμότητα και σεβασμό στην ιστορία του.

Οι πρωταγωνιστές της ομάδας –  οι ποδοσφαιριστές, ο προπονητής και οι συνεργάτες του –  με την αμέριστη συμπαράσταση της ΠΑΕ,  η οποία επιτελεί το δικό της «ιερό» έργο, μοχθούν καθημερινά για να δημιουργήσουν τον λαμπρότερο ΑΠΟΛΛΩΝΑ των εκατό χρόνων, που θα συμπληρωθούν  με το πέρας της δεκαετίας που διανύουμε.

Οι στόχοι δεν είναι μόνο αγωνιστικοί. Ο σημερινός ΑΠΟΛΛΩΝ αγωνιά να συμβάλει καθοριστικά στην ανάσταση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ώστε να προσεγγίσει, το δυνατόν περισσότερο,  τα προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Ο δρόμος είναι δύσβατος με τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί,  μα «οδηγό» μας αποτελούν οι πρόγονοί μας – πρόγονοι όλων όσων διαθέτουν Ελληνική συνείδηση- οι οποίοι έφτασαν πρόσφυγες στην ακροθαλασσιά  της Καλαμαριάς και μέσα από πρωτόγνωρες δυσκολίες κατάφεραν να μεταλαμπαδεύσουν τον προηγμένο πολιτισμό τους   σε όλο τον Ελλαδικό χώρο.

Η σημερινή προσπάθεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ απευθύνεται σε  όλους τους αγνούς φιλάθλους, σε  όλους τους Πόντιους. Αυτούς θέλει να υπηρετήσει και μ’ αυτούς θέλει να πορευθεί  για το μεγάλωμα του συλλόγου, το οποίο  παράλληλα θα αναδείξει τον Ποντιακό Ελληνισμό και την Καλαμαριά. Πρόκειται για μια επιδίωξη  που έχει ήδη γίνει πράξη από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Έτσι και για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 έχει ληφθεί ιδιαίτερη μέριμνα ώστε οι απανταχού φίλαθλοι που θέλουν να βρεθούν στο πλάι του ΑΠΟΛΛΩΝΑ να μπορούν να το κάνουν. Ήδη έχουν ανακοινωθεί  οι τιμές των Εισιτηρίων Διαρκείας κι από την  Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου βρίσκονται στην διάθεση όλων σε ιδιαίτερα προσιτό κόστος. Μπορείτε να τα προμηθεύεστε στα γραφεία της ΠΑΕ (Σουρμένων & Παπάγου στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Καλαμαριά) από ώρα 10:00 έως 17:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδος εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

 

ΠΑΡΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ  

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης