ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0

15Απρ

Ποιοτικό παιγνίδι έγινε στην Πάτρα, όπου η Παναχαϊκή υποδέχθηκε την ομάδα μας και ως τελικό αποτέλεσμα προέκυψε ισοπαλία χωρίς γκολ. Το πρώτο ημίχρονο ήταν καθαρά υπόθεση του Απόλλωνα με υποδειγματική επιθετική ανάπτυξη, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Το δεύτερο 45λεπτο η ομάδα μας δεν μπόρεσε να διατηρήσει τον ίδιο ρυθμό και οι γηπεδούχοι πήραν την εδαφική υπεροχή, δημιουργώντας ορισμένες προϋποθέσεις για γκολ, μα η τρανταχτή ευκαιρία ήταν για τον Απόλλωνα, όταν μετά από υποδειγματική συνεργασία πέντε ποδοσφαιριστών ο Ηλιάδης με κάθετη πάσα έβγαλε τον Χασομέρη μόνο κι ανενόχλητο απέναντι στον τερματοφύλακα, ο οποίος αποσόβησε την παραβίαση της εστίας του.

Πολύ καλή υπήρξε η φιλοξενία των ανθρώπων της Παναχαϊκής τόσο προς την αποστολή της ομάδας μας, όσο και προς τους φιλάθλους μας, οι οποίοι ακολούθησαν τον Απόλλωνα.

ΠANAXAΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολυχρόνης, Πολίμος (55′ Αποστολόπουλος), Αργυρόπουλος, Ελευθεριάδης (60′ Φωτάκης), Πλέγας, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (71′ Βασιλείου), Μωραϊτης, Φουρλάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Καλί, Γεωργιάδης, Μπρίτο (90+ Βλαχομήτρος), Συμελίδης, Ηλιάδης (75′ Κυβελίδης), Λιόνης, Καλογέρης (86′ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Σαμαράς.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης