Πανάξιος βαθμός

13Μαρ

Με το βαθμό της ισοπαλίας έφυγε η ομάδα μας από την έδρα της Α.Ε.Λ., καθώς ο αγώνας ολοκληρώθηκε με το 0-0 ως αποτέλεσμα. Κάτι που σαφώς ικανοποιεί την ομάδα μας, η οποία αντιμετώπιζε έναν από τους πιο ισχυρούς αντιπάλους της Κατηγορίας και διεκδικητή του πρωταθλήματος, όμως παράλληλα υπάρχει και μία μικρή πικρία διότι στο δεύτερο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας δημιούργησαν προϋποθέσεις και φάσεις εκτέλεσης για να σκοράρουν και να κατακτήσουν ακόμη και τους τρεις βαθμούς.

Παρά την επιθετική διάθεση των γηπεδούχων ο Απόλλων εφάρμοσε κατά γράμμα το τακτικό του πλάνο, με συνέπεια να μην δημιουργηθούν επικίνδυνες φάσεις στην εστία του Πίτκα, που όποτε χρειάστηκε επιτέλεσε το δικό του έργο. Η σωστή συνεργασία των γραμμών μας δεν άφησε χώρους για τους γηπεδούχους, οι οποίοι δεν έμπαιναν στην περιοχή της ομάδας μας και δεν γινόταν απειλητικοί.

Με αυτή την εικόνα οι ποδοσφαιριστές μας κατέκτησαν πανάξια αυτόν το βαθμό και θα προετοιμαστούν πλέον και τον εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης εντός έδρας, απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

 

Α.Ε.Λ. (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Σουλούκος, Μπέρτος, Ηλιάδης, Μαξιμένκο, Μαϊδανός, Κολομπίνο, Γαρουφαλιάς (46′ Γιάκος), Ραμίρεζ (56′ Κ. Παπαγεωργίου), Νικολιάς (72′ Τσουμάνης), Μαυριάς (56′ Γλυνός), Κούστα (46′ Όγκμποε).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Καλογέρης, Ελλέ, Αμαραντίδης, Ιντζίδης, Καλαϊτζίδης (67′ Σουντουρά), Τσιμίκας, Ρούνεϊ (90′ Παπαϊωάννου), Ενομό, Κουακού (86′ Φράγκος).

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης