Ο Άλεξ Κάλας κοντά στην ομάδα μας

01Οκτ

Ο άνθρωπος που πριν πέντε χρόνια ανέλαβε το μεγάλο οικονομικό βάρος για την επαναφορά του Απόλλωνα στα υψηλά επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κος Άλεξ Κάλας, αυτή τη φορά παρουσιάζεται πιο αποφασισμένος από ποτέ. Οι αντιξοότητες των προηγούμενων ετών δεν τον πτόησαν και είναι πλέον ο πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου. Με αυτή του την ιδιότητα, αλλά και του βασικού χρηματοδότη της ομάδας μας, το απόγευμα της Παρασκευής οργανώθηκε συνάντηση σε restoran της ανατολικής Θεσσαλονίκης.

Παρόντες, εκτός φυσικά του κου Άλεξ Κάλας, ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κος Μπάμπης Σταμούλης, ο προπονητής μας Δημήτρης Καλαϊτζίδης κι ευρύτερα το προπονητικό επιτελείο, οι ποδοσφαιριστές, το ιατρικό επιτελείο και στελέχη της ΠΑΕ.

Επίσης ήταν παρών ο κύριος Γιώργος Λυσσαρίδης ο οποίος αποδέχτηκε ευγενικά την πρόσκληση που του απευθύνθηκε, ως ένδειξη σεβασμού και εκτίμησης στο πρόσωπό του.

Απαύγασμα της συνάντησης ήταν η αποφασιστικότητα όλων να μπει ο Απόλλων Πόντου σε άλλη ρότα, η οποία θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις και τις παραμέτρους να φτάσει πιο ψηλά. Η “ζεστασιά” και η αυτοπεποίθηση που εξέπεμπε η προσωπικότητα του κου Κάλας ενέτεινε την αισιοδοξία των παρευρισκομένων, μέσα σε ένα πολύ όμορφο κλίμα.

Η αίσθηση που κυριάρχησε είναι πως η ανασυγκρότηση και αναδόμηση του Απόλλωνα, ήδη άρχισε.

Στις επάλξεις οι παλαίμαχοι

Λίγο πριν ολοκληρωθούν η συνάντηση και το γεύμα έδωσε το παρόν αντιπροσωπεία παλαιμάχων του Απόλλωνα, προσωπικότητες που βρίσκονται πάντα στο πλευρό του συλλόγου, Καλαμαριώτες που “πονάνε” την ομάδα.

Εξέφρασαν την αμέριστη στήριξή τους στον κο Άλεξ Κάλας και στο όραμά του, συζητώντας μαζί του και παράλληλα εκδήλωσαν την αντίθεσή τους για το γεγονός ότι ο Απόλλων δεν αγωνίζεται στην φυσική του έδρα. Δήλωσαν, δε, αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι χρειαστεί προκειμένου η ομάδα να επανέλθει στο γήπεδό της.

 

rpt

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης