Μας ενώνουν πολλά, μας χωρίζουν μόνο τα 90 λεπτά

22Οκτ

Την προσεχή Κυριακή η ομάδα μας ξεκινά εκ νέου τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και θέλουμε κοντά μας τον φίλαθλο κόσμο μας και κυρίως σύσσωμη την Καλαμαριά. Ξέρουμε άπαντες ότι θα έχουμε κι αυτή την σεζόν έναν δύσκολο αγώνα. Πιστεύουμε, δε, πως η οικογένεια του Απόλλωνα, παίκτες, προπονητής, διοικούντες, φίλαθλοι, ξέρει να αγωνίζεται και να κατακτά τους στόχους της. Αντίπαλος την Κυριακή για 90 λεπτά είναι η Δόξα Δράμας. Μια ομάδα με ιστορία, μια ομάδα που παραδοσιακά έχει καλές σχέσεις με την δική μας ομάδα.

Πριν τρία χρόνια, από μια αστοχία, δημιουργήθηκε ένταση ανάμεσα στις Διοικήσεις των δύο ομάδων και επεκτάθηκε στους φιλάθλους. Ήδη η ένταση αυτή έχει εξασθενίσει σημαντικά και μέλημα όλων μας θα πρέπει να είναι η πλήρης εξομάλυνση των σχέσεών μας. Εξάλλου οι ποδοσφαιριστές δεν είχαν ποτέ προβλήματα μεταξύ τους και οι δύο Π.Α.Ε. το τελευταίο διάστημα έχουν αναπτύξει διαύλους επικοινωνίας με κοινό στόχο τη καλύτερη λειτουργία του ποδοσφαίρου μας. Θα ήταν, επομένως, άδικο για τους φιλάθλους μας – αλλά και για εκείνους της Δόξας- να διακατέχονται από αντιπαλότητες, πέραν του θεμιτού κι ευγενούς ανταγωνισμού που χρειάζεται το υγιές ποδόσφαιρο.

Το άθλημα βρίσκεται σε δύσκολη καμπή γι’ αυτό ιστορικές και καταξιωμένες δυνάμεις του, όπως ο Απόλλων και η Δόξα, δεν έχουν την “πολυτέλεια” να αναλώνονται σε ζητήματα ελάσσονος σημασίας, αλλά υποχρεούνται να παλεύουν για ένα καλύτερο αύριο.

Η Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ προσδοκά ότι την Κυριακή η “κοκκινόμαυρη” εξέδρα θα στέκεται στο πλευρό της ομάδας μας και παράλληλα θα αποδείξει την φιλοξενία της στην Δόξα, με την οποία θα μας χωρίζουν μόνο τα ενενήντα λεπτά εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου. Πιστεύουμε ότι η αναμέτρηση αυτή μπορεί να γίνει διαφήμιση για την φίλαθλη Ελλάδα και αρχή μιας νέας εποχής για τις δύο ομάδες.

Σεβασμός στο ποδόσφαιρο, σεβασμός στον Απόλλωνα, σεβασμός στον αντίπαλο.

Εκ της Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης