ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΔΗΣ

09Αυγ

Ένας ακόμα ποδοσφαιριστής με ποιοτικά αγωνιστικά χαρακτηριστικά εντάχθηκε στην ομάδα μας. Αγωνίζεται  ως Αμυντικός  Πλάγιος  (κυρίως δεξιά) και  Μεσαίος  Πλάγιος.

Οι εξαιρετικές του παρουσίες στην Football League ήταν ο λόγος ένταξης του στην Super League,  την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.  Έχουμε τη  πεποίθηση ότι θα συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Απόλλωνα Πόντου.

Ο Σπύρος γεννήθηκε  στις 17 Απριλίου  1989. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο με τον  Πυργετό Λάρισας, συνέχισε στην Αναγέννηση Καρδίτσας  με 73 συμμετοχές  σε τρεις σεζόν  σε Γ΄ και Β΄ εθνική. Την περίοδο 2015-2016 αγωνίστηκε στον  Ολυμπιακό Βόλου κι επέστρεψε στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Πριν ένα χρόνο  εντάχθηκε στον Ατρόμητο, όπου σημείωσε  συνολικά τέσσερις συμμετοχές.

Σε δήλωσή του μετά την οριστική συμφωνία με την ομάδα μας, είπε: « Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω έλθει στον Απόλλωνα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να εκπληρώσει η ομάδα τον στόχο της, ο οποίος άλλωστε ήταν το στοιχείο που  μου κέντρισε το ενδιαφέρον, σε συνδυασμό με τις συνθήκες δουλειάς του συλλόγου».

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης