Κατέθεσε ψυχή και πήρε δίκαια την νίκη (1-0) από τον Ολυμπιακό Βόλου

23Μαρ

 

Για ένα ακόμη παιχνίδι η ομάδα μας κατέθεσε   τεράστια ψυχικά αποθέματα και πήρε σπουδαία νίκη από τον Ολυμπιακό Βόλου αυτή τη φορά με 1-0!

Ο Απόλλων Πόντου  αν και αποδεκατισμένος από διάφορα προβλήματα  κατάφερε  να κρατήσει τους φιλοξενούμενους μακριά από τα καρέ του Βαγγέλη Πίτκα  ο οποίος όσες φορές χρειάστηκε ήταν στην κατάλληλη θέση για να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

 

 Χαρακτηριστικό του πρώτου ημιχρόνου σαφώς και ήταν το πάθος και δύναμη μεταξύ των δύο ομάδων.

Ο  Απόλλων Πόντου ήταν αυτός που είχε την πρώτη κλασική ευκαιρία   με τον Νάσσερ στο 24′  να σημαδεύει  το  δοκάρι  του Ξενοδόχοβ.

 

Η ομάδα μας  κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια με  ένα γκολ του Γκαιτάν Κουάκου ο οποίος με επιμονή και πείσμα  μέσα από την περιοχή πλάσαρε και  έγραψε το 1-0 που ήταν και σκορ Α ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι η τακτική των ποδοσφαιριστών μας   εκμηδένισε τους ποδοσφαιριστές  του Ολυμπιακού Βόλου   οι οποίοι δεν μπορούσαν να βρούν τρόπο να διασπάσουν την πολύ καλά οργανωμένη αμυντική διάταξη των κοκκινόμαυρων .

Το τελευταίο σφύριγμα της κ. Τσιοφλίκης βρήκε τους κοκκινόμαυρους να  σκαρφαλώνουν στους 26 βαθμούς και να αφήνουν 6 πόντους πίσω τους  τον σημερινό τους αντίπαλο .

 

 Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης):Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Νασέρ, Παπαϊωάννου, Λουφάκης (82′ Εσαλό), Καλογέρης, Κουακού, Φράγκος, Ιντζίδης, Ελλέ.

Ολυμπιακός Βόλου (Καβακάς): Ξενοδόχοβ, Σκοπελίτης, Στάμου, Φιλίποβιτς, Γραικός, Ντιαμπί (76′ Μαρκοπουλιώτης), Κόλα (40′ λ.τ Μάνγκα), Κουντουριώτης (81′ Κότος), Ντος Σάντος (46′ Χατζής (76′ Κατσούκης), Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης