Καλό ταξίδι Μιχάλη!

08Αυγ

Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ εκφράζει την θλίψη  και τον αποτροπιασμό της για την νέα οπαδική κτηνωδία που έστειλε στον θάνατο ακόμη ένα νέο παιδί.

Δυστυχώς η βία δεν περιορίζεται, και ως ντόπιο προιόν αλλά και ως παγκόσμιο φαινόμενο,  διότι κάνεις στο δικό μας  κράτος δικαίου δεν μπορεί να ελέγξει εκείνους που με την παραβατική συμπεριφορά τους επιβεβαιώνουν πως δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και  το σκοτώνουν καθημερινά.

Γνωρίζουμε δυστυχώς πως δεν υπάρχει ελπίδα να σταματήσει αυτό το κακό γιατί πολύ απλά η κοινωνία που εκτρέφουμε καθημερινά θα βγάζει συνεχώς νέα αρρωστημένα μυαλά που θα αναζητούν βία και αίμα στην έρημη ψυχή τους και την επίσης άδεια ζωή τους!

Η δολοφονία του Μιχάλη  πρέπει να μείνει ζωντανή στην μνήμη ΟΛΩΝ  για να μας δείξει τον λάθος  δρόμο που έχουμε οδηγηθεί  , και να ξανακάνουμε αυτοκριτική εκ νέου μήπως και σώσουμε κάποιον επόμενο Μιχάλη ,κάποιον επόμενο Άλκη!

Ο Μιχάλης δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω και αυτό θα αποτελεί ένα κόμπο και μια θηλιά στους γονείς και τους συγγενείς του αδικοχαμένου παλικαριού που απλά αγαπούσε την ΑΕΚ και ανυπομονούσε να την δει στην σημερινή γιορτή που τελικά έγινε κηδεία.

Συντετριμμένη η οικογένεια της ΠΑΕ  Απόλλων Πόντου εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη και φυσικά στην ΠΑΕ ΑΕΚ που έχασε ένα πιστό φίλο της ομάδος.

Καλό ταξίδι Μιχάλη!

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης