ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2017-2018

01Σεπ

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ αγωνίζεται  πλέον  στην FOOTBALL LEAGUE με στόχο να συνεχίσει την πορεία  προς την καταξίωση του συλλόγου, υπηρετώντας πάντα τις διαχρονικές  ηθικές του αξίες και το σύγχρονο ποδόσφαιρο.  Στην προσπάθεια αυτή ο φίλαθλος κόσμος καταλαμβάνει εξέχουσα θέση και τον καλούμε δίπλα μας.

Συνεχίζουμε την πολιτική του προσιτού εισιτηρίου, από οικονομικής πλευράς, ώστε το κόστος να μην  αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα κι όλοι μαζί να μοιραζόμαστε την ικανοποίηση που θα επιδιώκει  να μας δίνει η ομάδα μας.

Από την προσεχή Τρίτη (5/9/2017) θα βρίσκονται στην διάθεση των φιλάθλων οι Κάρτες Διαρκείας για την Αγωνιστική Περίοδο 2017- 2018 και θα μπορείτε να τις προμηθεύεστε στα γραφεία της ΠΑΕ (Σουρμένων & Παπάγου στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Καλαμαριά) από ώρα 10:00 έως 17:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδος εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Πριν παραθέσουμε τις τιμές των Καρτών Διαρκείας πρέπει να αναφερθεί πως η τιμή  του εισιτηρίου  (ανά αγώνα)  θα ανέρχεται στα 10 ευρώ.

 

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 

 

ΘΥΡΑ ΤΙΜΗ
1&2 90 ευρώ
1&2 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ/ΑΝΕΡΓΟΙ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ/ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

 

70 ευρώ

3&4 130 ευρώ
3&4  ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ/ΑΝΕΡΓΟΙ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ/ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

 

110 ευρώ

VIP 250 ευρώ
VIP   ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ/ΑΝΕΡΓΟΙ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ/ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

 

220 ευρώ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

  • Οι παραπάνω τιμές των Καρτών Διαρκείας περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE.
  • Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση Κάρτας Διαρκείας είναι η προσκόμιση Αστυνομικής Ταυτότητας και για τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ανά περίπτωση): φοιτητικό/ μαθητικό πάσο, βεβαίωση συνταξιοδότησης, βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ, Κάρτα Πολυτέκνου.
  • Κάρτες Διαρκείας για ΑΜΕΑ διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού αναπηρίας 67% και άνω.
  • Οι αθλητές έως 17 ετών των Τμημάτων του ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ θα πρέπει να προσκομίσουν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ μια πρόσφατη φωτογραφία καθώς και βεβαίωση του Τμήματος στο οποίο ανήκουν, ώστε να τους χορηγηθεί έγγραφο για ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ.

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης