Δημήτρης Καλαϊτζίδης: Αυτή είναι όλη η αλήθεια

27Μαρ

Με στόχο την ενημέρωση των λίγων, αλλά κανονικών, οπαδών και φίλων του Απόλλωνα Πόντου, με έδρα την Καλαμαριά, (μ.ο. εισιτηρίων 90 βάση των στοιχείων οικονομικής εκκαθάρισης των αγώνων πρωταθλήματος και κυπέλλου, των αγωνιστικών περιόδων 2016 – 17, 2017 – 18, 2018 – 19, 2019 – 20, εκτός των αγώνων με χρονική σειρά τέλεσης τους, με Δόξα Δράμας, Π.Α.Ο.Κ και Άρη), έως τον Ιανουάριο του 2020 που εκδιώχθηκε από τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα που είναι στον έλεγχο της «περίεργης, οικογένειας.

Δεν θα γνωρίσουν τίποτα νεότερο ως προς την περίεργη οικογένεια (ο χαρακτηρισμός λόγω ποινικού μητρώου, μεγάλου αριθμού καταδικαστικών αποφάσεων, κυρίως για οικονομικής φύσεως πράξεις, πατέρα και υιού) που επανεμφανίστηκαν μετά από πολλά χρόνια (η μυρωδιά δεν έφυγε ακόμη) στην αναζήτηση νέας δεξαμενής για ευκαιριακή «μπίσνα» (υπάρχει πιο εύστοχη λέξη αντί για τη λέξη «μπίσνα», αλλά αρνούμαι να την εκφέρω). Στηριζόμενοι στη λήθη του Έλληνα και την ευχέρειά του να κάνει κυβιστήσεις (στην περίπτωσή μας πάρα πολλές). Θα μάθετε όμως τις νέες μεθόδους που χρησιμοποίησαν έως σήμερα για να πάρουν στον έλεγχο τους την ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ. ΠΟΝΤΟΥ. Κάτι αντίστοιχο είχε κάνει πριν πολλά χρόνια, και το πέτυχε, αλλά μετά την τότε ευκαιριακή «μπίσνα»… την επόμενη μέρα το χάος.

Καταθέτω γεγονότα και υπάρχουν τα έγγραφα, που βεβαιώνουν το περιεχόμενο του λόγου. Είναι ένας φάκελος που προορίζεται για τον εισαγγελέα, εκτός εάν με «προλάβει».

«Τρύπωσε» στον Α. Σ λέγοντας δεκάδες “μυθοπλασίες” στον τότε πρόεδρο κ. Νεράτζη. Με την αρμοδιότητα του υπευθύνου των ακαδημιών του ποδοσφαίρου του Α.Σ κατάφερε πολύ γρήγορα να τον διώξει από τον Α.Σ. Παρ΄ ότι λόγω της προηγούμενης παρουσίας του στα διοικητικά του Απόλλωνα, και όσων «κουβαλάει» από δικαστικές καταδίκες, θα έπρεπε να είναι ακόμη σε μόνιμη εξορία, όπως ήταν εδώ και πολλά χρόνια.

Ως πρόεδροι του ΜΓΣ Απόλλων Καλαμαριας, υπογράφουν τα έγγραφα του Μορφωτικού Γυμναστικού Συλλόγου Απόλλων Καλαμαριάς, ένας κ. Χατζηαποστόλου Βασίλειος (που κυκλοφορούσε ως υπάλληλος της Tip bet, λίγο πριν η εταιρεία τους αποπέμψει όλους), ο υιός του Μπαλτίδης Φώτιος, η θυγατέρα του και ο εγγονός του Αθανασιάδης Γεώργιος, με εντολή διοικητικού συμβουλίου.

ΤΑΞΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙ

Ο «περίεργος» αρχίζει με το να φιλοξενείται σε ραδιόφωνα και να κάνει αυτό που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα, ατελείωτα ταξίματα και ασχέτως εάν ο χρόνος τον βγάζει ανακόλουθο αυτός συνεχίζει να λέει ψέματα, και κάθε φορά νέα μεγαλύτερα ψέματα.

Δημιουργεί έκπληξη το γεγονός ότι στην ραδιοφωνική εκπομπή που συνήθως φιλοξενείται, δεν ερωτάται ποτέ εάν έκανε τίποτα από αυτά που λέει εδώ και δυόμισι χρόνια. Διότι φιλοξενείται στο ίδιο ραδιόφωνο τις περισσότερες φορές.

Κάποιος που τα ακούει θα σκέφτεται, λογικά, ότι ο δημοσιογράφος έχει λόγους που δεν τον ρωτάει τα αυτονόητα: Από αυτά που είπε έχει κάνει τίποτα; Με αποδείξεις φυσικά, όχι με λόγια.

Στην Ελλάδα, εδώ και πολλά χρόνια, τα λόγια δεν είναι ο καλύτερος προμηθευτής της αλήθειας.

Καταθέτω, θυμίζοντας μόνο μερικές δηλώσεις του, όπως τις έχει διατυπώσει, που βεβαίως τίποτα εξ αυτών δεν έκανε ο «περίεργος» αυτός τύπος.

Δήλωνε στο ραδιόφωνο που τον φιλοξενούσε μονίμως τον Ιούνιο του 2018 ότι:

Έχει στην διάθεση του 67.000.000 € και θα κάνει στο γήπεδο ξενοδοχείο και εμπορικό κέντρο, θα είναι στολίδι για όλη την Ευρώπη, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του, ακόμη και το όνομα του γηπέδου είχε έτοιμο. 

Ας δώσει 2€ για να κλείσουν οι τρύπες από τους σωλήνες μεταφοράς του νερού της γεώτρησης, ώστε να μην τις σκεπάζουν με λαμαρίνες… και μετά βλέπουμε.

Αυτός που θα έκανε μουσείο για την ποντιακή γενοκτονία και που είχε έτοιμη την πρόσκληση για τον οικουμενικό πατριάρχη

Αυτός που θα δημιουργούσε τμήμα πάλης, κολύμβησης, και θα έκανε ιστιοπλοϊκό και κωπηλατικό όμιλο.

Αυτός που θα έβαζε 200.000 € για βάρκες (μήπως είναι οι βάρκες αυτές που κάνουν βόλτα στο Θερμαϊκό ;;;).

Αυτός που θα οργάνωνε κάθε Κυριακή στο γήπεδο γεύμα αγάπης, και θα εξασφάλιζε το μεσημεριανό γεύμα αυτών που έχουν πρόβλημα σίτισης. 

Ας φροντίζει πρώτα να πληρώνονται έστω ανά τετράμηνο οι υπάλληλοι του Α.Σ., ώστε να μην κόβεται το ρεύμα στο σπίτι ενός από αυτούς, να μην πηγαίνει σε μόνιμη βάση να κάνει μεροκάματα σε σπίτια ο φύλακας (όπως λέει ο ίδιος) για να μπορεί να ζήσει στοιχειωδώς την οικογένειά του.

Ας πληρώσει αυτούς που έκαναν αγωγές, που δεν πληρώθηκαν από την εργασία τους στο ΚΔΑΠ.

Ας πάει στην επιθεώρηση εργασίας, να απολογηθεί για τις καταγγελίες που έχει από εργαζομένους στο ΚΔΑΠ (έγγραφο με αριθ. πρωτ. 254/2 . . . . . . 24 . . .9) υποθέσεις από το 2019 και το 2020. 

Όποιος ζητάει τα δεδουλευμένα του απειλείται και εκβιάζεται, όπως οι ίδιοι λένε, κάτι που ακούγεται συνεχώς στην Καλαμαριά, αν και προσωπικά δεν μπορώ να το “υιοθετήσω”.

Ας πληρώσει τους αθλητές του μπάσκετ, τους προπονητές.

Και μετά ας κάνει και γεύματα αγάπης.

Αυτός που δήλωνε ότι τα παιδιά των ακαδημιών δεν θα πληρώνουν συνδρομές. Αυτό δεν έγινε ποτέ.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΔΑΠ

Δεν τους είπε βέβαια ότι χρησιμοποιώντας ονόματα των παιδιών θα έπαιρνε 1.200 ευρώ ανά άτομο από το ΚΔΑΠ, που έκανε στις εγκαταστάσεις του γηπέδου στο όνομα της κόρης του.

Είναι αλήθεια ότι στις λίστες του ΚΔΑΠ προσθέτει παιδιά από άλλες ακαδημίες, με συμφωνία να τους δίνει ένα μέρος από τα χρήματα που εισπράττει (οι ακαδημίες του δίνουν τα απαραίτητα στοιχεία των παιδιών), αλλά δεν τους δίνει τα χρήματα που έχουν συμφωνήσει; Πόσα λένε ότι τους οφείλονται στην Νέα Κρήνη από τις 9.000€ που έπρεπε να τους επιστρέψει (το μερίδιο τους); Περισσότερα από 5.000 € λένε, είναι αλήθεια;  Το ίδιο και με τις άλλες ακαδημίες (σοβαρό θέμα για τον κύριο εισαγγελέα).

Στόχος του να κάνει νέα ευκαιριακή «μπίσνα» κατά την ερμηνεία των πράξεων του, οι οποίες άλλωστε είναι άρρηκτα δεμένες και κινούνται στον δρόμο που όλη του την ζωή περπατάει και όλοι οι γνωρίζοντες το ποινικό μητρώο αμφοτέρων, το επιβεβαιώνουν.

Για να μπορεί όμως να ελέγξει όλο τον οργανισμό και το γήπεδο, για να στήσει την επιχείρηση που σχεδίαζε, του γίνεται εμπόδιο όποιος υπάρχει στο γήπεδο. Η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ. ΠΟΝΤΟΥ -ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ είναι το πολύ μεγάλο του εμπόδιο, στην προσπάθεια του να ξαναγίνει ποδοσφαιρικός παράγοντας.

Στις 02/06/2018 στο ραδιόφωνο, που τον φιλοξενεί συνήθως, είχε δηλώσει (χρησιμοποιώ τα λόγια του) ότι 17 μηχανάκια δουλεύουν, υπάρχουν μαγαζάκια επί μαγαζακίων.

Αυτό, απ’ ότι γνωρίζω, είναι ένα ακόμη από τα ψέματά του, αλλά είναι στην κατεύθυνση που ήθελε αυτός να οδηγήσει τον Α.Σ.

Ενώ λόγω ποινικού μητρώου δεν επιτρέπεται ούτε να «βήξει», αυτοαποκαλείται πρόεδρος του Α.Σ Απόλλων Καλαμαριάς και ως τέτοιος ομιλεί, τα δημοσιεύματα το επιβεβαιώνουν.

Δηλώνει αναφερόμενος στην προηγούμενη διοίκηση του ΑΣ «ή θα μου φέρουν λογαριασμό, τι πλήρωναν, τι εισέπρατταν, τί έμενε, αν έμενε, θα τους πάω στον εισαγγελέα, θα το αποδείξει ο έλεγχος αν κονομούσαν, αλλά μέχρι στιγμής – λέει ότι – γινόταν ο χαμός του αγίου Βαρθολομαίου».

Όταν «μπήκε» στον Α.Σ είπε ότι έχει βάλει ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν. Αλλά στην εφορία Καλαμαριάς δεν φαίνονται στο ΑΦΜ του Απόλλωνα αυτοί που λένε ότι είναι διοίκηση, εδώ και δύο και πλέον χρόνια. Δεν εμφανίστηκαν ποτέ. 

Πριν από τον Μάιο του 2020 υπάρχει οφειλή άνω των 200.000€ και αυτοί δεν φαίνονται πουθενά παρ’ ότι δηλώνει πρόεδρος του Α.Σ.

Ερώτηση: Το επιτρέπουν οι καταδικαστικές αποφάσεις να συμμετέχουν σε Διοίκηση Α.Σ; Να ομιλεί ως ιθύνων νους του Μ.Γ.Σ. Απόλλων Καλαμαριάς;

Τότε περιέγραφε το τι θα κάνει αυτός μάλλον. Στόχος να γίνει ένα μαγαζί υπό τον έλεγχό του.

Έτσι ξεκινάει η δημιουργία του ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΟΛΠΟΥ. Στο οποίο είναι εμπόδιο η παρουσία της επαγγελματικής ομάδας στο γήπεδο και ό,τι άλλο κινείται και δεν είναι στον έλεγχο του. 

Έδιωξε το τμήμα πινγκ-πονγκ, για να στεγαστεί, στο χώρο αυτού, τμήμα προγράμματος ΚΔΑΠ συμφερόντων του και το τμήμα έκανε προπόνηση σε ένα σχολείο της Καλαμαριάς, και αργότερα μεταφέρεται σε υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας στην οδό Κερασούντος.

Με την δημιουργία ΚΔΑΠ στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, έπρεπε να απομακρυνθούν όλοι, για να μην γνωρίζουν.

Η εταιρεία είναι συμφερόντων της οικογένειας τους (INT . . . CT G . . . P. G . I.K.E ) (A.Φ.Μ. 80. . . 32 . .). Ανήκει στην θυγατέρα του και στον πολιτικό μηχανικό που υπογράφει για την άδεια του ΚΔΑΠ  (Σ . . . . Η   Θ . . . . . Ο).

Τα στοιχεία που υπάρχουν θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον για τον κ. Εισαγγελέα, όπως με έχουν διαβεβαιώσει αυτοί που διαθέτουν την γνώση να τα αξιολογήσουν.

Στην ΠΑΕ έφθασαν δύο ανώνυμες επιστολές, καταγγελίες από δύο γονείς (αυτές τις επιστολές μας ενημέρωσαν ότι τις έχουν κοινοποιήσει στην Αστυνομία και την Περιφέρεια). Προσπάθησα και βρήκα στοιχεία του φακέλου. Έγιναν τρεις συναντήσεις με υψηλόβαθμο στέλεχος της Περιφέρειας μας. Και ενώ ενημερώθηκε για το “έργο” που στήθηκε, η απάντηση ήταν ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Εάν ήταν καθαρή δουλειά θα έλεγε, όλα έγιναν σύμφωνα με τις απαιτούμενες από τον νόμο προδιαγραφές. Όμως και τις τρεις φορές που συναντήθηκα μου απάντησε ότι δεν γνωρίζει τίποτα. Όταν πήγα στην Περιφέρεια οι υπάλληλοι έτρεχαν από πίσω μου να δουν σε ποια γραφεία απευθύνομαι. Όταν κατάφερα να πάρω τον φάκελο στα χέρια μου είδα ότι το στέλεχος αυτό της Περιφέρειας ήταν που έβαλε την τελευταία και μοναδική υπογραφή για την αδειοδότηση της λειτουργίας του ΚΔΑΠ.

Ο περίεργος (αποφεύγω να τον αποκαλέσω
“μεγαλοαπατεώνα”, όπως αυτοσυστήθηκε σε μένα), έχει δημιουργήσει μία ΙΚΕ (εταιρεία). 

Υπάρχει αντίγραφο της Α.Α.Δ.Ε με ημερομηνία υποβολής 04/07/2019 που βεβαιώνει ότι ο ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ με ΑΦΜ 09 . . . . . 25 μισθώνει για χρήση στην εταιρεία με τα στοιχεία (INT . . . CTG . . . P. G . I.K.E ) με. (A.Φ.Μ. 80 . . . 32 . .). Η εταιρεία όπως προανέφερα ανήκει στην θυγατέρα του και στον πολιτικό μηχανικό που υπογράφει για την άδεια του ΚΔΑΠ (Σ . . . . Η Θ . . . . . Ο). Εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας τους.

Με μίσθωση επαγγελματική / εμπορική με ημερομηνία εγγραφής 15/06/2019 με μηνιαίο μίσθωμα 5.000 € επιφάνεια 2.904,15 τμ Διεύθυνση Σουρμένων και Παπάγου – όροφος ισόγειο και 1ος. 

Ως διοίκηση του Α.Σ ενοικίασε 2.904,15 τ.μ. από τους χώρους του γηπέδου στην εταιρεία της κόρης του, για πέντε χρόνια, για να στεγάσει την ΙΚΕ. Βγάζουμε από την μία τσέπη και βάζουμε στην άλλη.

Είναι βέβαιο ότι δεν θα βρεθεί κανένα καταθετήριο του ενοικίου σε τράπεζα, από τον χρόνο ενοικίασης των εγκαταστάσεων του γηπέδου του Απόλλωνα. Ούτε στον Α.Σ θα φαίνονται ότι εισέπραξε αυτά τα χρήματα.

Ενδιαφέροντα θέματα για τον κ. εισαγγελέα, λένε οι έχοντες γνώση.

Το ΚΔΑΠ στεγάζεται σε χώρο που στερείται στατικής μελέτης και άδειας καταλληλότητας (το έγγραφο της Αποκεντρωμένης διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης, με αριθμό πρωτ. 5 . . . 6, στην διάθεση του εισαγγελέα), όπου αναφέρεται ότι σύμφωνα με την έκθεση της επιτροπής του άρθρου 56Α δεν προσκομίστηκε για την συγκεκριμένη αθλητική εγκατάσταση οικοδομική άδεια η βεβαίωση στατικής επάρκειας. Στο πρακτικό της επιτροπής σημειώνεται ότι θα γίνει επανέλεγχος ύστερα από ειδοποίηση των ενδιαφερομένων και εφόσον αποκατασταθούν οι ελλείψεις που αναφέρονται.

Στην πολεοδομία Καλαμαριάς, οι οποίοι παρ΄ ότι δεν είναι αρμόδιοι, γνωρίζουν ότι δεν έγιναν ποτέ τέτοια έργα στατικότητας στο γήπεδο και μου το επιβεβαίωσαν.

Το ΚΔΑΠ στεγάζεται σε χώρο που δεν έχει γίνει αλλαγή χρήσης (ένας από τους λόγους που δεν ανέλαβε την ευθύνη του φακέλου ο πρώτος μηχανικός στον οποίο απευθύνθηκε, διότι χωρίς αυτό είναι παράνομη η χρήση του χώρου γι’ άλλη δραστηριότητα).

Μέχρι σήμερα δεν έγινε τίποτα και δόθηκε άδεια να στεγαστεί ΚΔΑΠ.

Ενημερωμένος για τα ανωτέρω από το καλοκαίρι του 2019 είναι και ο δήμαρχος Καλαμαριάς καθώς επίσης δημοτικοί σύμβουλοι. Αντιδήμαρχε που γνωρίζεις πολύ καλά το θέμα, τί έκανες; Μόνον «κωλοτούμπα».

Όλοι δήθεν. Άλλο σκέφτομαι, άλλα καταθέτω, και άλλα πράττω, δηλαδή πολιτικός.

Εσύ που ζητούσες, να φέρω τα δικαιώματα στον δήμο Καλαμαριάς και να βοηθήσω τον γιό σου να πάει για δουλειά στην Αμερική και δαπανήθηκαν κάποιες χιλιάδες δολάρια στους δικηγόρους εκεί δύο χρόνια, τι κωλοτούμπας είσαι; Ευτυχώς είμαστε όλοι στα χέρια του Θεού.

Ερώτηση: Δήμαρχε για ποιό λόγο έκανες συμφωνία ύψους 25.000 € με τον κύριο Κωνσταντίνο Αδάμ (τον άνθρωπο που διαχρονικά βοηθάει με την δουλειά και και όχι μόνον τον Απόλλωνα, ευκαιρείας δοθήσης της αναφοράς στο πρόσωπό του, καταθέτω θερμότατες ευχαριστίες για την μεγάλη του βοήθεια) να συντηρηθεί το γήπεδο του Απόλλωνα σε περίοδο που δεν αγωνίζεται εκεί η ομάδα; Υπάρχει καμία λογική δαπάνησης χρημάτων; Ενώ όταν η ομάδα το χρησιμοποιούσε δεν έκανες τίποτε.

Ερώτηση: Είναι αλήθεια αυτό που ισχυρίζονται όσοι γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις, ότι για να εισπραχθούν χρήματα δηλώθηκαν ως καθηγητές ο υιός (δεν έχει τελειώσει ούτε Λύκειο) και η θυγατέρα του περίεργου, που λέει πολλά αλλά δεν λέει τίποτα, σε τμήμα παιδιών με ιδιαίτερες ικανότητες και κόπηκε η χρηματοδότηση; Διότι κατάλαβαν τη «μπίσνα»;

Είναι σωστή η πληροφορία, ότι οι επισκέψεις των δανειστών για να γίνει το ΚΔΑΠ, έγιναν πολύ τακτικές απαιτώντας τα χρήματα που δάνεισαν;

Είναι αλήθεια η ιστορία με το πιστόλι στο αυτοκίνητο του υιού και η εξαφάνισή του, στις Σέρρες, είναι από αυτή την ιστορία, ή μία από τις πολλές που τους ακολουθούν ;

Είναι αλήθεια αυτό που λένε ότι το σπίτι στις Σέρρες το έμαθαν όπως και το δωματιάκι στο γήπεδο;

Κουίζ: Ποιος είχε στην κατοχή του για μήνες την κάρτα μισθοδοσίας δημοτικού υπαλλήλου, και εισέπραττε τον μισθό του υπαλλήλου από την τράπεζα; Εσύ δήθεν δημοτικέ σύμβουλε, αρχηγέ παράταξης, που το γνώριζες, το έπνιξες;;;

ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΕ

Το σχέδιο ξεκίνησε ως εξής, ερμηνεύοντας καταθέτοντας τα γεγονότα

Πρώτο βήμα του: Προσπάθησε να πάρει με το μέρος του την ΠΑΕ.

Ο τρόπος; Την Άνοιξη του 2018 λόγω της ανακολουθίας του, στην οικονομική συμφωνία που υπάρχει από τον Ιανουάριο του 2018 για διαφήμιση της στοιχηματικής εταιρείας Tip bet, της οποίας ήταν μεταπωλητής και όχι ιδιοκτήτητης όπως έλεγε, υπήρχε έγγραφη συμφωνία να καταβάλει 50.000 € μέχρι το τέλος της περιόδου 2017 – 18. Κάτι που δεν έπραξε. Μαθαίναμε ότι το ίδιο ανακόλουθος ήταν και με την ΠΑΕ Πανιώνιος, και με την εφημερίδα που είχε διαφήμιση, σ’ όλες τις περιπτώσεις που έκανε συμφωνίες.

Μέχρι τον Ιούλιο, περίπου, είχε καταβάλει σχεδόν τα μισά από αυτά που έπρεπε να πληρώσει (ό,τι καταθέτω επιβεβαιώνονται με το συμφωνητικό και τα τιμολόγια που εξέδωσε η ΠΑΕ. όταν ελάμβανε χρήματα). Πιστεύοντας ότι αυτός που όρισε για πρόεδρο εκείνη την περίοδο η ΠΑΕ έχει σημαντικό ρόλο στην ομάδα, τον καλούσε συχνά στο γραφείο του και σχεδίασαν μαζί το πώς θα ελέγξουν την ΠΑΕ (θα αποδειχθεί στην συνέχεια της κατάθεσης των γεγονότων).

Έτσι ενώ ο τότε πρόεδρος έλεγε ότι πάει να εισπράξει μέρος από τα οφειλόμενα, ερχόταν και διαβεβαίωνε ότι ο περίεργος θα κάνει δωρεά στην ομάδα 500.000€ και δεν θέλει να έχει καμία ανάμειξη και κανέναν ρόλο.

Μα δεν μπορούσε, ή δεν έδινε, τα οφειλόμενα, θα έδινε 500.000€; Πρέπει να είναι κάποιος αφελής να το πιστέψει.

Μα δεν τηρούσε αυτά που είχε υπογράψει, θα τηρούσε αυτά που έλεγε; Και ποιος τα έλεγε.….

Κάθε φορά που επαναλαμβάνει τα ίδια, του υπενθυμίζω, το ποιος μιλάει… και τι μέρος του λόγου είναι ο «περίεργος».

Ενημερώθηκε για το μεγάλο φαγοπότι που έγινε την εποχή του κ. Αγγελόπουλου, ενός εξαιρετικού κυρίου, και τον ρόλο που μας έλεγαν που είχε αυτός ο «περίεργος», για όσους δεν γνωρίζουν τον βίο του.

Παρεμπιπτόντως, καταδικαστικές αποφάσεις που έχουν πατέρας και υιός, οι φάκελοί τους, γεμίζουν μπανιέρα δύο μέτρων επί ένα. Για τον γιό του, είπε άνθρωπος που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, «πότε πρόλαβε και τα έκανε όλα αυτά, είναι απορίας άξιον».

Αυτό με τον πρόεδρο της ΠΑΕ επαναλήφθηκε έως το καλοκαίρι περίπου του 2018, οκτώ με δέκα φορές. Μάλιστα κατόπιν αιτήματος του «περίεργου», ζήτησε να βγάλει η ΠΑΕ μία ευχαριστήρια ανακοίνωση, προς το πρόσωπο του. Του υπενθυμίσαμε ότι αυτός χρωστάει τόσα χρήματα και εμείς αντί να κινηθούμε νομικά εναντίον του, θα βγάλουμε και ευχαριστήρια ανακοίνωση;

Αφού κούρασε με το να λέει τα ίδια, του προτείνεται να γράψει μία και να την διαβάσουμε. Γράφει μια ευχαριστήρια επιστολή, όπου μέσα είχε πολλές υπερβολές και ανακρίβειες. Γι’ αυτό και δεν εγκρίθηκε ποτέ για να δημοσιοποιηθεί.

Επειδή αυτόν που έβαλε η ΠΑΕ για πρόεδρο ήταν 35 χρόνια «φίλος», ατυχώς νόμιζα κανονικός φίλος και τον θεωρούσα σοβαρό άνθρωπο, και παρά τα πολλά που προσπάθησαν να μου καταθέσουν γνωστοί μου, αλλά και φίλοι μου αυτά τα χρόνια, δεν τους επιτρεπόταν από μένα να μιλήσουν καν αρνητικά γι’ αυτόν, μα δυστυχώς επαληθεύτηκαν οι άλλοι…

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΑΙ Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ

Λέγε – λέγε, κάποια στιγμή αποφάσισα ότι πρέπει να πάω να συναντήσω τον «περίεργο», να ακούσω αυτά που μου μετέφερε ο τότε πρόεδρος και να δούμε ποια είναι η δέσμευσή του για αυτά που λέει. Η συνάντηση γίνεται στο γραφείο της Tib bet (η εταιρεία ξεκίνησε να λειτουργεί περίπου τον Δεκέμβριο του 2017 με Ιανουάριο του 2018 και τον απέπεμψε μόλις εντόπισε τις οικονομικές ατασθαλίες εάν θυμάμαι σωστά το 2019, μετά από ένα χρόνο περίπου λειτουργίας). Μάλιστα δέχθηκα μία τηλεφωνική κλήση από τα κεντρικά της εταιρείας Tib bet και με ενημέρωσαν ότι είχαν δεχθεί μία επιστολή – καταγγελία, στην οποία αναφέρονται οικονομικές ανακολουθίες του «περίεργου». Απάντησα ότι τα έχω ακούσει αυτά, αλλά μπορώ να βεβαιώσω (βάσει εγγράφων) τις ανακολουθίες προς την Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ και μόνον.

Ζήτησαν να τους στείλει η ΠΑΕ τα έγγραφα που έχει στην διάθεση της, το συμφωνητικό και τα τιμολόγια που εξέδωσε για να κάνει αντιπαραβολή με αυτά που είχε η εταιρεία τους. Μετά από λίγες μέρες μάθαμε ότι τον απομάκρυναν από την εταιρεία. Κατά τα φαινόμενα, επιβεβαιώθηκαν οι κατηγορίες σε βάρος του, στο ίδιο έργο θεατές: πάντα «γρήγορος».

Στην συνάντηση που έγινε μεταξύ μας, συστήνεται ως εξής: Σε αυτή τη ζωή είναι πετυχημένες δύο κατηγορίες ανθρώπων, οι απατεώνες, κάνει παύση (περιμένω να ακούσω με ενδιαφέρον την άλλη την κανονική κατηγορία ανθρώπων) και οι πολύ μεγάλοι απατεώνες, και δεν ανήκω στην πρώτη κατηγορία. Ενέταξε τον εαυτό του στην κατηγορία των πολύ μεγάλων απατεώνων (απατεώνας – απατώ – εξαπατώ = το πρόσωπο που ξεγελάει, εξαπατά συστηματικά τους άλλους για δικό του όφελος, με το να εκμεταλλεύεται την εμπιστοσύνη και την καλή διάθεση των άλλων). Γι’ αυτό, επειδή έτσι μου συστήθηκε, έτσι πρέπει να τον αποκαλώ όταν αναφέρομαι σε αυτόν.

Ο καθένας που το ακούει γελάει, αλλά αυτός έτσι σου συστήθηκε, άρα δικό σου το πρόβλημα εάν σε βλάψει, ξεγελώντας σε, εξαπατώντας σε, αφού εξ’ αρχής σου δηλώνει ποιος είναι και τι κάνει.

Όταν ρωτήθηκε για τις 500.000€ που είπε ο τότε πρόεδρος ότι θα πρόσφερε στην ομάδα, άρχισε να λέει πως θα πάρουμε 150.000 από τον υφυπουργό αθλητισμού, θα πάρουμε 150.000 από την Tip bet, θα πάρουμε… θα πάρουμε…

Τίποτε δηλαδή δεν ήταν δικό του και βεβαίως δεν ήταν ούτε ένα ευρώ διασφαλισμένο, διότι δεν είχε. Έκανε ό,τι έκανε πάντα: έταζε και μετά μην τον είδατε… τον «περίεργο».

Φεύγοντας από την συνάντηση, δεν πιστεύω ότι ο «περίεργος» μπορεί να ξεγελάσει τον τότε πρόεδρο, αφού είναι γνωστό σε όλους το παρελθόν του βίου του. Γι’ αυτό τον ρωτάω εάν του έταξε κάτι, όπως είχα ενημερωθεί ότι συνήθως κάνει, κι απαντάει ότι θέλει μόνο να είναι έμμισθος πρόεδρος. “Αυτό δεν ενοχλεί, άλλωστε είσαι φίλος μου, αφού και τώρα πρόεδρος είσαι. Πιστεύω ότι το σχέδιο του περίεργου είναι άλλο”, απάντησα.

Ζητάει πάλι να «βγει» η ευχαριστήρια ανακοίνωση.

Η αρχική ανακοίνωση που έκανε αναφορά μόνον για τον τύπο αυτόν, διαφοροποιήθηκε και συμπεριέλαβε όλους όσους διαφημίστηκαν μέσω της ομάδας. Έτσι αποτυγχάνει η πρώτη προσπάθεια του περίεργου, να εμπλακεί στην ΠΑΕ.

ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ

Δυστυχώς για τον περίεργο δεν το κατάφερε διότι υπήρχαν οι άνθρωποι που έζησαν τα έργα και τις ημέρες του στον Απόλλωνα και έδωσαν τις σωστές πληροφορίες στην ΠΑΕ για τον βίο και την πολιτεία πατέρα και υιού, καθώς και τους τρόπους δράσης τους.

Μετά από λίγες ημέρες ζήτησαν μία συνάντηση εκπρόσωποι των οπαδών της ομάδας. Κατέθεσαν την άποψη ότι πρέπει να γίνει η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να μην ξαναπέσει η ομάδα στα χέρια του περίεργου, ο οποίος έψαχνε τους τρόπους να επανέλθει ως ποδοσφαιρικός παράγων.

Ο τότε πρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Πόντου ακολουθεί τον «περίεργο» και παραιτείται από την θέση του, πιστεύοντας ότι θα ασκηθεί πίεση, αλλά δεν είχαν κάνει σωστό ταμείο, δεν γνώριζαν ότι παραιτήθηκε κάποιος που μόνον όφελος είχε από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και από την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου.

Ερώτηση προς τον τότε πρόεδρο, με βάση τα τότε λεγόμενά του, τα χρήματα που έλαβε τα δύο χρόνια (υπάρχουν καταθετήρια τραπεζών) πόσες φορές πολλαπλάσια ήταν από αυτά που έβγαζε τότε από την δουλειά του;

Ακόμη και σήμερα, ο τότε πρόεδρος, βάζει σε οικονομικό κίνδυνο φίλους του, προκειμένου να κάνει την δουλειά του «μεγαλοαπατεώνα», όπως αυτοσυστήθηκε σε μένα ο «περίεργος τύπος».

Την πρώτη φορά οι φίλοι του οριακά γλίτωσαν το οικονομικό στραπάτσο, με τις ενέργειες του πρώην – πρώην προέδρου (καταλαβαίνει τι λέω αυτός) και του «περίεργου».

Αφού απέτυχε το πρώτο του εγχείρημα να εμπλακεί με την ΠΑΕ, ξεκινάει ανοιχτά πλέον τον πόλεμο, και τα επόμενα βήματά του είναι στην κατεύθυνση να εκδιώξει την ΠΑΕ από το γήπεδο και τις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί η ποδοσφαιρική ομάδα από την ίδρυσή της. Με ψέματα και ανακρίβειες.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

Όταν έγινε η αρχική συμφωνία με τον ΜΓΣΚ Απόλλων Καλαμαριάς, με τον τότε πρόεδρο κ. Νεράντζη, υπήρχε δέσμευση – συμφωνία του Α.Σ, ότι όσα χρόνια η ομάδα θα είναι στο γήπεδο δεν θα δώσει τίποτα ανταποδοτικά διότι τα έργα που ήταν απαραίτητο να γίνουν υπερκαλύπτουν για πολλά χρόνια τα νόμιμα χρήματα που θα έπρεπε να λάβει ο Ερασιτέχνης Απόλλων (δηλαδή 10% από τις εισπράξεις). Σημειωτέον, στα τέσσερα χρόνια σε όλους τους αγώνες (εκτός από τρεις) η ζημιά ήταν μεγάλη για την ομάδα, αφού μόνο τα έξοδα διαιτησίας στα τρία χρόνια της FL και SL2 ήταν μεταξύ 2.500 € – 3.500€. Και είπαμε θα το επανεξετάσουμε όταν καταφέρει η ομάδα να είναι στην SL1.

Στον αγώνα κυπέλλου με τον Πανθεσσαλονίκειο Αθλητικό Όμιλο Κωνσταντινουπολιτών η ΠΑΕ ανέλαβε εξ’ ολοκλήρου το κόστος συντήρησης του υποσταθμού της ΔΕΗ που υπάρχει στο γήπεδο και είχε να συντηρηθεί από το 2004 όπως έλεγαν οι γνωρίζοντες (δεκατρία χρόνια!) καθώς και την αντικατάσταση στοιχείων που ήταν απαραίτητα για να έχει την δυνατότητα ο υποσταθμός να υποστηρίξει την τέλεση νυχτερινών αγώνων.

Όπως δήλωσαν οι ίδιοι, μετά το 2004 στο γήπεδο δεν έβαλαν ούτε ένα καρφί, όχι ευρώ.

Μόνον η ανακατασκευή του χλοοτάπητα (επί των ημερών μας) στοίχισε 93.000 ευρώ, βάσει τιμολογίου. Το γήπεδο δεν διέθετε τόσα χρόνια ούτε ηλεκτροβάνες για να έχει αυτόματο πότισμα, οπότε εγκαταστήσαμε και ηλεκτροβάνες.

Δεν γίνεται εδώ αναλυτική και πλήρης αναφορά στις βελτιώσεις που έγιναν, οι οποίες είναι πάρα πολλές, με κόστος κάποιες ακόμη χιλιάδες ευρώ. Υπάρχουν τιμολόγια για όλα, ωστόσο.

Γι’ αυτό όταν χρειάστηκαν χρήματα στον Ερασιτέχνη για να πληρώσουν δόσεις της ρύθμισης που είχαν κάνει στη ΔΕΗ και του ιματισμού των ακαδημιών παραχωρήθηκαν υπό μορφή δανείου (δόθηκαν τρεις φορές από τέσσερις χιλιάδες ευρώ), με την υπόσχεση ότι θα επιστραφούν όταν η ομάδα θα έκανε τον ετήσιο χορό της. Αυτά τα χρήματα και κάποια άλλα από εισιτήρια αγώνων και διαρκείας δεν επιστράφηκαν ποτέ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ

Το καλοκαίρι του 2018, καλώ στο σπίτι μου, τον Περσίδη, αυτόν διότι τον κ. Νεράντζη τον είχε απομακρύνει ο «περίεργος». Αυτόν διότι ήταν μαζί με τον κ. Νεράτζη (τότε πρόεδρο του Α.Σ) το καλοκαίρι του 2016 που ζήτησαν να με συναντήσουν και μου είπαν “πρέπει να σωθεί την ομάδα, γνωρίζουμε ότι έχεις την δυνατότητα”. “Διότι εμείς δεν μπορούμε να συντηρήσουμε την ομάδα, μαζεύουμε με εβδομαδιαίες κληρώσεις τα λίγα έξοδα που είχαμε, πλέον δεν μπορούμε και η ομάδα θα πάει στο τοπικό”.

Γι’ αυτό τον λόγο, κάλεσα αυτόν στο σπίτι μου και του προτείνω να πεισω τους μετόχους να του δώσουν την διαχείριση της ομάδας. Απαντάει “ευχαριστώ πολύ, αλλά είναι αδύνατον να συγκεντρωθούν τα χρήματα που απαιτούνται για να συντηρηθεί μία ομάδα αυτού του επιπέδου, εδώ αδυνατούμε να την συντηρούμε σε χαμηλότερο επίπεδο”.

Από τον Ιούνιο του 2018 και μέχρι να αρχίσει προετοιμασία η ομάδα ήρθαν δύο δικηγόροι, γνωστοί στους Καλαμαριώτες, εκπροσωπώντας δύο τύπους περίεργους, γνωστούς για τον βίο και την πολιτεία τους, κάνοντας οικονομική πρόταση να τους παραχωρηθεί η ομάδα.

Οι απάντηση ήταν ότι δεν πωλείται, γνωρίζοντας ποιο θα είναι το επιχειρησιακό τους πλάνο.

Τότε ανακοινώνεται από τον υφυπουργό η αναδιάρθρωση των κατηγοριών και ότι οι 10 πρώτες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα θα ανήκουν στην SL2 και θα έχουν για την περίοδο 2019 – 20 έσοδα τηλεοπτικά 850.000 € + ΦΠΑ και την σεζόν 2020 – 21 έσοδα τηλεοπτικά 1.000.000€ + ΦΠΑ. Αποφασίζεται να γίνει ακόμη μία υπέρβαση στο οικονομικό, με στόχο η ομάδα την επόμενη σεζόν να είναι στην SL2 και να είναι αυτοσυντήρητη, όπως συμβαίνει με τις περισσότερες ομάδες της SL1.

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ο περίεργος μαζί με τον παραιτηθέντα πρόεδρο (αυτόν που είπε “μου έδωσες ζωή με τη θέση αυτή”) συνεχίζουν τον πόλεμο.

Στις 04/ 09 / 2018. Πριν το ξεκίνημα της αγωνιστικής περιόδου 2018 – 19 (αφού έχει αποτύχει το εγχείρημα του να εμπλακεί με την ΠΑΕ) πάντα έως και σήμερα με τον πρώην πρόεδρο στο παρασκήνιο (όπως λένε οι φίλοι του) να προσπαθεί να του ανοίξει τον δρόμο, με το μυαλό του, συνέβη το εξής: Η ΠΑΕ λαμβάνει εξώδικο από τον Α.Σ Απόλλων Καλαμαριάς που υπογράφει ως πρόεδρος ο κ. Χατζηαποστόλου Βασίλειος, όπου αναφέρει μόνον ανακρίβειες, και μυθοπλασίες.

Το ποιος το συνέταξε είναι πασιφανές, μόνον ένας φτάνει σε αυτό το βάθος ψέματος, και διαστρέβλωσης της αλήθειας, ο ειδικότερος όλων λένε στους νομούς Μακεδονίας – Χαλκιδικής από όπου είναι και οι περισσότερες καταδικαστικές αποφάσεις τους.

Η ομάδα πηγαίνει κανονικά στο γήπεδο, δεν τολμούν να κάνουν τίποτα, δεν προχωρούν στην απειλή τους. Στο τέλος της περιόδου 2018-2019, εάν η ομάδα είχε μία μικρή οικονομική βοήθεια προς τους ποδοσφαιριστές της, να τους ενισχύσει ηθικά και υλικά, πιστεύω θα έφτανε στην δεύτερη θέση, που οδηγούσε σε μπαράζ ανόδου στην SL1.

Η σημερινή οικονομική και αγωνιστική κατάσταση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ είναι κατά το 90% ευθύνη της ανακολουθίας της πολιτείας.

Έβαλε τους ανθρώπους να επενδύσουν άλλες 600.000. €, προσδοκώντας να είναι στις ομάδες της SL2. Διεκδικώντας, σύμφωνα με τον νόμο που ψήφισαν, έσοδα από τα τηλεοπτικά την αγωνιστική περίοδο 2019 – 20 ποσό 850.000 € + το ΦΠΑ και την περίοδο 2020 – 21 ποσό 1.000.000 € + το ΦΠΑ. Η ομάδα με μεγάλη προσπάθεια όλων των συμμετεχόντων και των 90 κατά μέσο όρο φιλάθλων της (βάσει εισιτηρίων) κατάφερε πολύ πιο εύκολα από ότι περίμεναν πολλοί να εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην SL2.

Γνωρίζουμε ότι ο λόγος των πλείστων εκ των πολιτικών μας, δεν συνάδει με τις πράξεις τους. Αλλά το να μην τηρούν τους νόμους που ψηφίζουν πριν μερικούς μήνες και ενώ έχουν εκταμιευθεί τα χρήματα, πρώτη φορά το είδαμε. H ανακολουθία της πολιτείας έβαλε σε μέγα οικονομικό πρόβλημα πολλές ΠΑΕ. Από τις 850.000 € + ΦΠΑ οι ομάδες έλαβαν τελικά από 200.000€.

ΚΙ ΑΛΛΕΣ “ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ” ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ

Στο μεταξύ τον Ιούνιο του 2019 επανέρχονται οι προαναφερόμενοι αγοραστές. Χωρίς να καταφέρουν να πείσουν οι εκπρόσωποι / δικηγόροι τους. Ο ένας είναι αυτός που εμπλέκονταν μαζί με δημοσιογράφο και έναν περιστασιακό παράγοντα, στην υπόθεση του Απόλλωνα που δεν δήλωσε συμμετοχή και την θέση του πήρε άλλη ομάδα από νησί…

Το ίδιο έκανε και ο Ηρακλής, με αίτημα για συνάντηση που κατατέθηκε από τον έναν εκ των δύο προαναφερόμενων δικηγόρων, ο οποίος στο παρελθόν έκανε και άλλα «όμορφα». Στην ώρα τους όλα…

Ο πρόεδρος του Ηρακλή ζήτησε το ΑΦΜ της ομάδας και η απάντηση που πήρε ήταν “δεν υπάρχει οικονομικό τίμημα που να καλύπτει αυτό που πρεσβεύει αυτή η ομάδα ο ΑΠΟΛΛΩΝ. ΠΟΝΤΟΥ”.

Με την συμπεριφορά των δήθεν και των αρπακτικών, τίθεται το ερώτημα: Τί είναι στο μυαλό των δήθεν και των αρπακτικών αυτή η συγκεκριμένη ομάδα, που είναι ξεχωριστή κυρίως λόγω καταγωγής της;

Τα αρπακτικά θα είναι πάντα αρπακτικά. Οι δήθεν θα είναι πάντα δήθεν. Οι «κωλοτούμπες» θα κάνουν πάντα το ίδιο. Όλοι αυτοί λειτουργούν πάντοτε με τον ίδιο τρόπο, αυτόν που τους χαρακτηρίζει.

ΤΟ ΣΑΜΠΟΤΆΖ ΤΗΣ Κ19

Αφού απέτυχε πάλι να εμπλακεί με την ΠΑΕ.

Κάνουν κάτι ακόμη πιο εξοργιστικό, εγκληματικό για τα νέα παιδιά.

Με μία κίνηση τους αποκλείουν τα παιδιά της Καλαμαριάς και όχι μόνο, από την δυνατότητα να ενταχθούν στην Κ19, να γυμνάζονται με την επαγγελματική ομάδα, να αξιολογούνται καθημερινά και οι ικανοί να ενταχθούν στην επαγγελματική ομάδα, όπως έκανε η ΠΑΕ όλα τα προηγούμενα χρόνια, όταν σε κάθε εκπαιδευτική μονάδα συμμετείχαν πέντε παίκτες από την Κ19.

Στην ΠΑΕ ανήκει η ομάδα Κ19 που συμμετείχε στο πρωτάθλημα της S L 2. Σε αυτή αγωνίζονται κυρίως ταλαντούχοι ερασιτέχνες νεαροί παίκτες. Κάθε ερασιτεχνική ομάδα δικαιούται, βάσει κανονισμού, στη δύναμή της 180 δελτία και πέραν αυτού του αριθμού δεν δικαιούται να εντάξει άλλους ποδοσφαιριστές. Σε κάθε μεταγραφική περίοδο, Αύγουστο και Ιανουάριο, υπάρχουν αποχωρήσεις, αυτό έγινε και σε εμάς. Νεαροί που συμπληρώνουν το όριο ηλικίας, και δεν επιλέγονται να γίνουν επαγγελματίες, αποχωρούν και έτσι ελευθερώνονται θέσεις, ώστε να ενταχθούν νέοι στη θέση τους. Οι διοικήσεις των ερασιτεχνικών ομάδων στις ανωτέρω ημερομηνίες στέλνουν λίστες στην ΕΠΟ, όπου αναφέρεται ποιοι έχουν αποχωρήσει και έτσι δημιουργούνται νέες θέσεις ένταξης.

Η ΠΑΕ με την παρουσία των υπευθύνων της Κ19 και του προπονητή της επαγγελματικής ομάδας, οργάνωσε στο γήπεδο του Απόλλωνα μία σειρά από προπονήσεις δύο εβδομάδων με στόχο την αξιολόγηση νέων παικτών, πρώτα από την Κ17 του Απόλλωνα, μετά τις ομάδες της Καλαμαριάς και της ευρύτερης περιοχής και επέλεξε περί τους 12 να ενταχθούν στην Κ19.

Αυτοί δεν μπόρεσαν να ενταχθούν ποτέ διότι και στις δύο περιόδους ένταξης νέων παικτών, Αύγουστο και Ιανουάριο, «οι περίεργοι» (πατέρας και υιός) του Ερασιτέχνη Απόλλων, παρά τις συνεχείς υπενθυμίσεις της ΠΑΕ, συνειδητά δεν έκαναν το αυτονόητο, να στείλουν την λίστα στην ΕΠΟ και να αφαιρεθούν αυτοί που έφυγαν. Ήταν,δε, γνωστοί οι ποδοσφαιριστές διότι δεν αποχωρούν μόνοι τους, παρά τους δίνεται από τον ερασιτέχνη αίτηση μεταβολών και από την ΠΑΕ συναίνεση.

Έτσι, ενώ μέχρι τον Ιανουάριο οι επιλεγέντες δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν στο πρωτάθλημα τους το οποίο ξεκίνησε, λόγω της «κομπίνας» του πατέρα και υιού, για να πιέσουν οικονομικά την ΠΑΕ (εάν δεν συμμετείχε η Κ19 στο πρωτάθλημά της είχε μεγάλα πρόστιμα για την ΠΑΕ) τους πείθουμε να μείνουν και να ενταχθούν τον Ιανουάριο και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της SL2 της ομάδας Κ19.

Οι περίεργοι (πατέρας και υιός) έκαναν το ίδιο και στην περίοδο του Ιανουαρίου του 2020. Έτσι οι νεαροί αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν. Με την τακτική τους οι διοικούντες τον ΑΣ ανάγκασαν την Κ19 να συμπληρώνει οριακά 11άδα, ώστε να αγωνίζεται στο πρωτάθλημά της, κάποιες φορές χρησιμοποιήθηκαν και τραυματίες για να συμπληρώνεται 11άδα. Έτσι στέρησαν την δυνατότητα από νεαρούς ποδοσφαιριστές να κερδίσουν μία ευκαιρία ένταξης τους στην επαγγελματική ομάδα. Και αναγκάστηκαν κάποιοι από αυτούς που αγωνιζόταν και στην επαγγελματική ομάδα, λόγω λειψανδρίας, να αγωνίζονται δύο φορές μέσα σε 24 με 30 ώρες!

Η ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΕΔΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Στις 21/ 01 / 2020 υπογράφει εξώδικο ως πρόεδρος ο Μπαλτίδης Φώτιος, για να βγει ο ομάδα από το γήπεδο και τα γραφεία. Όπου αναφέρονται ανακρίβειες και πολλά ψέματα, το μόνο που γνωρίζουν να κάνουν οικογενειακώς διαχρονικά.

Επίσης αναφέρεται ότι έχουν εκμισθώσει σε εταιρεία τους χώρους του γηπέδου, τα στοιχεία που έχω (έγγραφα) λένε ότι είναι σε εταιρεία συμφερόντων της οικογένειας τους (INT . . . CT  G . . . P.  . .I.K.E )  (A.Φ.Μ. 80 . . . 32 . .).

Η εταιρεία ανήκει στην θυγατέρα του και στον πολιτικό μηχανικό που υπογράφει για την άδεια του ΚΔΑΠ  (Σ . . . . Η)

Στις 27/ 01 / 2020 υπογράφει ως πρόεδρος ο κ. Μπαλτίδης Φώτιος την άρση του παραχωρητηρίου του γηπέδου στην ΠΑΕ Απόλλων Πόντου για τους αγώνες της περιόδου 2019-20, με κοινοποίηση στην διοργανώτρια SL2.

Η δε Περιφέρεια, με το αρμόδιο τμήμα της, δεν έπραξε ως όφειλε, διότι ενώ έπρεπε (όπως μας διαβεβαίωσαν οι έγκριτοι νομικοί στους οποίους απευθυνθήκαμε) να παραπέμψει το θέμα στη νομική της υπηρεσία, η αρμόδια υπάλληλος δέχθηκε την άρση της χρήσης του γηπέδου χωρίς να παραπέμψει το θέμα στην νομική υπηρεσία της Περιφέρειας, όπως προείπα.

Μετά την επίσκεψη μας εκεί, το θέμα πήγε στη νομική υπηρεσία και έως την απόφασή της θα έπρεπε να μην ισχύσει η άρση χρήσης του γηπέδου κατά την άποψη των νομικών. Και ο Απόλλων να αγωνίζεται κανονικά στο γήπεδό του. Πράγμα που δεν έγινε.

Έτσι βγάζουν την ομάδα από το γήπεδο.

Αναγκάζεται να δηλώνει γήπεδο τέλεσης αγώνα άλλα γήπεδα, προπληρώνοντας 3.000 € για κάθε αγώνα, για να χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Μακεδονικού. Όλα αυτά επειδή πίστευαν ότι θα καταφέρουν να έρθει η ΠΑΕ στα χέρια τους.

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ με έδρα την Καλαμαριά εκδιώκεται από το γήπεδο του, με απόφαση της επανεμφανιζόμενης μετά από πολλά χρόνια περίεργης οικογένειας (ο χαρακτηρισμός λόγω του πλήθους των καταδικαστικών αποφάσεων που έχει πατέρας και υιός), στηριζόμενη στη λήθη των Ελλήνων. Ήρθε και επαναλαμβάνει το έργο του παρελθόντος.

Αφού δεν κατάφερε με τους τρόπους που χρησιμοποίησε να περάσει η ΠΑΕ στα χέρια του, έκανε τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ για δεύτερη φορά ΠΡΟΣΦΥΓΑ.

Αυτή τη φορά συμμετοχή έχει και ο πρώην πρόεδρος (όπως μεταφέρουν κοινοί γνωστοί).

ΕΝΑΣ… ΑΠΛΟΣ ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Επειδή ο περίεργος είναι ανήμπορος οικονομικά.

Από τα τέλη του 2019 και μέχρι σήμερα, έκανε τρεις προσπάθειες (αυτό τον αριθμό έχω πληροφορηθεί) στέλνοντας το ομορφόπαιδο με την «γαλλική μύτη…» σε άνθρωπο του πολύ κοντινού περιβάλλοντος του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, για να ζητήσει χρήματα για να προσπαθήσει να ελέγξει την ΠΑΕ.

Δεν γνώριζε όμως ότι η φήμη του προηγείται και ποιος θα ήθελε να τον συνδέσουν μαζί του; Μόνον όμοιοί του, διαπλεκόμενοι ή περιορισμένης νοημοσύνης, ή ευκολόπιστοι, ή αφελείς, ή ανυποψίαστοι άνθρωποι, διότι το κάθε «έργο» που γυρίζει είναι επανάληψη του προηγούμενου, γνωστή και η αρχή του και το τέλος του, διότι μονίμως περνάει από τον ίδιο δρόμο. Βλέπε το «έργο» Tip Bet, όπου σε λιγότερο από ένα χρόνο γύρισε το ίδιο «έργο» , τον κατάλαβαν και τον απέπεμψαν.

Αλλά οι πληροφορίες λένε, ότι δεν τους εμπιστεύονται ούτε μπάλες άχυρο να τους δώσουν, επειδή θα γίνει άλλη μία “μπίσνα” (έτσι δεν την είπαμε;;;).

Βγήκε πάλι στο ραδιόφωνο που 10/10 καταθέτει τα ψέματά του και είπε ότι δεν κατέθεσε η ΠΑΕ παράβολο συμμετοχής ,

Η Π.Α.Ε τον εξέθεσε άλλη μια φορά.

Τώρα μπορεί να ξαναβγεί στο γνωστό ραδιόφωνο που τον φιλοξενεί να πει και ότι η ομάδα, δεν έχει πάρει αδειοδότηση, και ας έχει ανακοινωθεί που θα τελεστεί η πρώτος αγώνας της αγωνιστικής περιόδου.

Εάν ήταν ινδιάνος της εποχής των γουέστερν, είναι βέβαιο ότι το όνομα του θα ήταν, «ο λέω ψέματα»

Αυτός που δήλωνε άλλο όνομα σε αποστολές του Απόλλωνα Καλαμαριάς, κατά την διαμονή της ομάδας σε ξενοδοχεία, για να αποφύγει την σύλληψη.

Στο Μεσολόγγι κύριε ΥΨΥΛΑΝΤΗ σε μπουζούριασαν, τζάμπα μάγκας, «ασβέ» και με άλλο όνομα σε βρήκαν, από την μυρωδιά ίσως…..

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης