ΒΕΡΟΙΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0-1

29Οκτ

Αρχή με νίκη έκανε η ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Football League, παρότι δεν έφτασε στο επίπεδο που αποδεδειγμένα μπορεί. Εντούτοις ήταν «παρασάγγας» ανώτερη από την γηπεδούχο Βέροια, η οποία ακολούθησε σφιχτή αμυντική τακτική με στόχο να μην δεχθεί τέρμα. Στην επιδίωξη των γηπεδούχων συνέβαλε τα μέγιστα και η φυσιολογική κόπωση του Απόλλωνα, μετά τον αγώνα της Τετάρτης απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα μας που ήταν υποτονική  και άτολμη στο πρώτο  ημίχρονο, παρουσιάστηκε πιο αποφασισμένη στη επανάληψη, αλλά δεν σκόραρε σε  μεγάλη ευκαιρία με τον Μπρίτο, ώσπου το γκολ ήλθε στο 87ο λεπτό. Ο Μιλοσάβλιεφ κέρδισε φάουλ στα δεξιά, το εκτέλεσε έξοχα ο ίδιος, ο Χασομέρης πήρε την κεφαλιά πριν τους αμυνόμενους, ο Βεργώνης άφησε τη μπάλα να περάσει και ο επερχόμενος Καλογέρης στο δεύτερο δοκάρι πλάσαρε καίρια κι εύστοχα.

ΒΕΡΟΙΑ: Γιαγκιόζης, Βάλις (62’ Δόρης), Καψάλης, Σουλιώτης, Δαμιανάκης, Κοζάκης, Λάσκαρης, Ρούνεϊ, Μπλέτσας (89’ Ζυγκερίδης), Μπαστιάνος, Λίταινας (74’ Νύκταρης).

ΑΠΟΛΛΩΝ: Καλογεράκης, Σαμαράς, Καπίας (56’ λ.τ. Καλογέρης), Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Καλαϊτζίδης, Βεργώνης, Ν’ Λουντουλου, Συμελίδης (80’ λ.τ. Μιλοσάβλιεφ), Μπρίτο (72’ Κυβελίδης), Χασομέρης.

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης