Βίντεο – απάντηση στον “κιτρινισμό”

27Απρ

Τα έχουμε δει και διαβάσει όλα, διαβάσαμε τώρα και την καθ’ όλα «αντικειμενική»(;) περιγραφή του αγώνα ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ από τους δήθεν «ορκισμένους φίλους» της ομάδας μας, οι οποίοι σε κάθε ευκαιρία διακηρύσσουν ότι αγαπούν όσο κανείς άλλος τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, αλλά στην πραγματικότητα μόνον όταν έχουν οικονομικά οφέλη από την ομάδα.

Γι’ αυτό και έκαναν κατά καιρούς επανειλημμένες προσπάθειες με διάφορους τρόπους και μέσα, να αποκτήσουν θέση στην ΠΑΕ, με την προϋπόθεση να έχουν οικονομικά οφέλη από αυτή.

Βλέποντας όμως ότι για την περίπτωση να κερδίσουν την θέση αυτή δεν υπάρχει καμία πιθανότητα, παρά μόνον εάν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα, διότι έχουν γνώσιν οι φύλακες τώρα «ρίχνουν» δόλωμα αλλού για το μεροκάματο, ο νέος τους στόχος είναι η Δόξα Δράμας.

Για να αναδείξουμε το πραγματικό τους πρόσωπο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δώσουμε στην δημοσιότητα ένα βίντεο από τον αγώνα.

Από αυτό «αποδεικνύεται» περίτρανα η επιθετική ανυπαρξία της ομάδας μας, όπως αναφέρουν στο δημοσίευμά τους και η «ανικανότητα» αυτής να δημιουργήσει φάσεις μπροστά στην εστία της ομάδας της ΔΟΞΑΣ.

Δείτε τις φάσεις και κρίνετε τον «δήθεν» Απολλωνιστή…, μήπως ήταν σε άλλο γήπεδο ή μάλλον ούτε καν στο γήπεδο !…

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης