Αυλαία με «λευκή» ισοπαλία (0-0) απέναντι στον Θεσπρωτό

02Μαΐ

 

Απόλλων Πόντου και Θεσπρωτός αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς σκορ (0-0) στη Θεσσαλονίκη για την τελευταία αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Superleague 2.

Η ομάδας μας λόγω των γνωστών προβλημάτων είχε αρκετές αλλαγές στην σύνθεση της καθώς ο προπονητής μας έδωσε ευκαιρίες στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Παρά ταύτα όλοι τους έδειξαν όρεξη από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό του αγώνα , χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να ολοκληρώσουν  με επιτυχία κάποιες από τις επισκέψεις στα καρέ του Θεσπρωτού.

Από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι αγωνίστηκαν με αυτοθυσία,  και παρά το άγχος,   κατάφεραν να περιορίσουν τους ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα και να πάρουν τον πολύτιμο βαθμό που ήθελαν  για να παραμείνουν στην κατηγορία.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ.Αλάμπεη που πέρασε απαρατήρητος βρήκε τις δυο ομάδες ικανοποιημένες και ανανέωσαν το ραντεβού τους για το επόμενο πρωτάθλημα της  SL2.

Διαιτησία: Αλάμπεης – Ισσα -Ζηρδας   ΣΔΠ ΑΘΗΝΩΝ

4ος Τσουκαλάς ΣΔΠ ΑΘΗΝΩΝ

Απόλλων Πόντου (Καλαιτζίδης Δημήτρης) :

Σιαματάς, Δαλιανόπουλος ( 46  Ξιφιλίνος), MALUMANDSOKO, Καλαιτζίδης, ROONEY, Παπαιωάννου, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Φράγκος, Ιντζίδης, FRANCK ESSOUMA ( 87 BRIAN ESALO)

 

Θεσπρωτός (Χουάν Ραμόν Ρότσα):

Κίναλης, Βασιλάκης, Lorenzo (74 Κολτσίδας), Βαταμίδης, Σταυρίδης, Ζιώγας, Λύγκας (66 RAMIREZ), Κωνσταντίνου, Πουφλης (85  Μπίκας), Σαραντίδης,VALENTE LUCAS

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης