ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 0-0

20Δεκ

Άλλη μια ισοπαλία για την ομάδα μας, πέμπτη στο πρωτάθλημα, αφού έμεινε στο 0-0 με την Παναχαϊκή και δεν μπόρεσε να πλησιάσει σε απόσταση τριών βαθμών από την 2η θέση.

Η αναμέτρηση είχε νωρίς μια καθοριστική φάση, η οποία άφησε με παίκτη λιγότερο τους φιλοξενούμενους, γεγονός που έδινε αριθμητική υπεροχή στην  ομάδα μας μα παράλληλα ανάγκασε την Παναχαϊκή να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην άμυνά  της. Ο Απόλλων προσπάθησε να διασπάσει αυτή την πολυπρόσωπη άμυνα κι όπως  αποδεικνύει το τελικό αποτέλεσμα δεν το πέτυχε επαρκώς παρότι είχε ορισμένες πολύ καλές ευκαιρίες να σκοράρει.

Στο  7ο λεπτό ο  Ο Μπρίτο πραγματοποίησε  κάθετη κοντινή μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας προς τον  Χασομέρη κι ενώ αυτός  επιχειρούσε να ντριπλάρει τον Βρονταρά  για να βρεθεί σε κενή εστία ο τελευταίος απέκρουσε  τη μπάλα με το χέρι εκτός περιοχής με συνέπεια να δεχθεί   απευθείας κόκκινη κάρτα. Στην εκτέλεση του φάουλ  κι έπειτα από συνεργασία ο Συμελίδης σούταρε ελάχιστα πάνω από την εστία.

Ο Συμελίδης στην συνέχεια του αγώνα απείλησε αρχικά με  σουτ από πλάγια αριστερά που ο Σούλης εξουδετέρωσε κι ακολούθησε σέντρα-σουτ του ίδιου, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέκρουσε έξοχα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων έγινε ακόμα πιο πιεστικός και η Παναχαϊκή «ταμπουρώθηκε» στην άμυνά της για τα καλά. Η ομάδα μας είχε δύο φάσεις με κοντινές κεφαλιές  των  Σαμαρά και Χασομέρη που απέκρουσε ο Σούλης και η  Παναχαϊκή απείλησε σοβαρά όταν η αδράνεια στην άμυνα του Απόλλωνα έδωσε την  ευκαιρία στον  Ελευθεριάδη να βρεθεί  απέναντι στον Λόπεθ, ο οποίος απέκρουσε με άμεση αντίδραση.

Στο 72ο λεπτό μετά από στατική φάση ο  Καλί πραγματοποίησε  ανάποδο ψαλίδι  από το ύψος του πέναλτι και η μπάλα έφυγε ελάχιστα έξω,  ενώ η πίεση και η υπεροχή της ομάδας μας οδήγησε στην μεγαλύτερη ευκαιρία της στο 79ο λεπτό, όταν από ενέργεια του Αμαραντίδη  ο  νεοεισελθών Κυβελίδης,  στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, σούταρε από το ύψος της μικρής περιοχής και είχε οριζόντιο δοκάρι. Η πίεση του Απόλλωνα συνεχίστηκε, αλλά χωρίς να πετύχει το γκολ που επεδίωκε σε όλο τον αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Μπρίτο, Καλαϊτζίδης, Καλί, Λιόνης (78΄ Κυβελίδης), Καλογέρης, Χασομέρης, Σαμαράς.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ: Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Στεργίδης (51΄ Σωτηράκης), Φωτάκης, Ελευθεριάδης (83΄ Αποστολόπουλος), Σπανός (9΄ Σούλης), Λουμπαρδέας, Μπουτζίκος, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος.

 

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης