ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ 0-2

25Νοέ

Μέτρια εμφάνιση από τον Απόλλωνα απέναντι στον φιλοξενούμενο ΑΟΚ Κέρκυρα, ο οποίος με πληρέστερο ρόστερ και περισσότερες επιλογές ποδοσφαιριστών επικράτησε με σκορ 0-2 και κομβικό σημείο ήταν η επίτευξη του πρώτου γκολ.

Η ομάδα μας χωρίς να έχει την δυναμική να παρουσιάσει, στον συγκεκριμένο αγώνα, την επιθετική ταυτότητα που θα ήθελε, μπορούσε ωστόσο να μην δέχεται απειλές στην δική της εστία. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, στην πρώτη τους φάση στο ματς, με τον Σιατραβάνη στο 56ο λεπτό, ο Απόλλων προσπαθούσε να δημιουργήσει επιθετικά για να ισοφαρίσει, αλλά η Κέρκυρα έβρισκε χώρους και ο Τουράμ πέτυχε το 0-2 στο 67ο λεπτό. .

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Δαλιανόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Σπόλιαριτς (70΄ Κύρκου), Πουρτουλιδης, Κυβελίδης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης.

ΑΟΚ ΚΕΡΚΥΡΑ (Δημήτρης Σπανός): Κουτζαβασίλης, Σανδραβέλης, Τουράμ, Ζορμπάς, Σιατραβάνης (90΄ Κόντος), Κούρος, Σπίνουλας, Μότα (71΄ Ν. Κρητικός), Ιωάννου, Λινάρδος, Αποστολίδης (85΄ Βέρτζος).

 

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης