ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 0-1

19Σεπ

Μέτρια εμφάνιση και πολύ χαμηλότερη από τα αγωνιστικά στάνταρ της και ζητούμενα για την ομάδα μας στο Αιγίνιο, όπου ωστόσο κατάφερε να είναι φανερά ανώτερη των γηπεδούχων και να επικρατήσει δίκαια με σκορ 0-1, στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν. Ήταν η 1η Αγωνιστική του Ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Απόλλων είχε από την αρχή δυσκολία να επιβάλει το δικό του αγωνιστικό στιλ και την ποιότητα που αναζητά στις αναμετρήσεις του, εντούτοις είχε μεγάλα ποσοστά κατοχής μπάλας και δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον Λεωνίδα Κυβελίδη στο πρώτο ημίχρονο. Στον αντίποδα και ο Αιγινιακός είχε σουτ στο δοκάρι με τον Ζούρκο, κόντρα στην εικόνα του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, παρότι η ομάδα μας συνέχιζε να είναι μέτρια και ο Μπρίτο αποδείχθηκε “χρυσή” αλλαγή, καθώς πέρασε στον αγώνα στο 69ο λεπτό και 15 λεπτά αργότερα πέτυχε το γκολ με όμορφη ενέργεια και σουτ, μετά από ομαδική ενέργεια πριν η μπάλα φτάσει στον σκόρερ.

Το 0-1 παρέμεινε με ευκολία έως το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Αιγινιακός: Καραγκιόζης, Τοπαλίδης, Λιόλιος, Βλάχος (90′ Σισέ), Γιαζιτζόγλου, Πολύζος, Ζούρκος (57′ Αντωνιάδης), Παπαδόπουλος (72′ Τσολακίδης), Γκατσολάρι, Σοφιάνης, Δωματάς.

Απόλλων : Καλογεράκης, Αμαραντίδης (56′ Μιλοσάβλιεφ), Καλί, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Συμελίδης, Ν’ Λουντουλού, Καλογέρης (88′ Καλαϊτζίδης), Βεργώνης, Χασομέρης, Κυβελίδης (68′ Μπρίτο).

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης