Ήττα από τον Ολυμπιακό Β’ με 2-0 στου Ρέντη

20Απρ

Την ήττα γνώρισε το απόγευμα η ομάδα μας στις εγκαταστάσεις του Ρέντη από τον Ολυμπιακό Β’ με 2-0.

Στο πρώτο μέρος ο Ολυμπιακος Β’ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, ωστόσο δεν μπορούσε να βρεις τις λύσεις, απέναντι στην  πολύ καλά οργανωμένη άμυνα  της ομάδος μας .

Στην επανάληψη το ξεκίνημα ήταν νωθρό και για τις δύο ομάδες που περιορίστηκαν σε «μάχες» στη μεσαία γραμμή και με ελάχιστες καλές στιγμές μπροστά από τις δύο εστίες. Τελικά ο Ολυμπιακός Β’ κατάφερε να γίνει πιο απειλητικός και στο 65′ να βρει τον τρόπο για να σκοράρει. Ο Σουρλής γύρισε  τη μπάλα στον Μπα και αυτός με  σουτ την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας  το 1-0.

Από αυτό το σημείο και μετά ο αγώνας »άνοιξε» με τις δύο ομάδες να βρίσκουν αρκετούς χώρους και οι επιθετικοί να φτάνουν με σχετική ευκολία στις δύο εστίες.

Ο Απόλλων βρέθηκε με προϋποθέσεις στο τελευταίο εικοσάλεπτο απέναντι από την εστία του Στουρνάρα όμως δεν κατάφεραν οι Ρούνει , Εσαλό  και Αμπουντού να τελειώσουν θετικά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν.

Η νίκη «κλείδωσε» στο 85′  για τον Ολυμπιακό όταν ο Μαρίνος πέρασε  κάθετη πάσα στον Κωστή και αυτός με σουτ έγραψε  το 2-0.

 

Ολυμπιακός Β: Στουρνάρας, Κινκουέ, Ξενιτίδης, Καρμπόβνικ, Μπαγκαλιάνης, Μαρίνος, Βοΐλης (60′ Μπα), Κίτσος, Κωστή, Σουρλής (70′ Νταμπό), Πινακάς.

Απόλλων Πόντου: Πίτκας, Δαλιανόπουλος (21′ λ.τ Λουφάκης , 70′ Παπαιωάννου), Πάτι (80′ Εσαλο), Σουντουρά, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Αμπουντού, Καλογέρης, Κουακού, Αμαραντίδης, Ιντζίδης.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης