Κατέθεσε πάθος και ψυχή και πήρε πολύτιμο βαθμό

16Μαρ

Έναν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια για παραμονή στην SL2 κατέκτησε η ομάδα μας  στο σημερινό αγώνα στο γήπεδο της Ευκαρπίας κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Απόλλων Πόντου που ήθελε να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την νίκη επί των Τρικάλων και την ισοπαλία μέσα στο Αλκαζάρ , κατέβηκε αποφασισμένος απέναντι στην ομάδα της Καρδίτσας για τους τρείς βαθμούς.

Από το πρώτο σφύριγμα του Γρεβενιώτη διαιτητή κ.Τσέτσιλα οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν ιδιαίτερο πάθος και κέρδισαν αρκετές «μονομαχίες»  από τους φιλοξενούμενους που ήθελαν από την δική τους πλευρά το τρίποντο για να παραμείνουν «ζωντανοί» στην υπόθεση τίτλου.

Σε ένα πρώτο ημίχρονο με εναλλαγές φάσεων στις δύο περιοχές η ομάδα της Αναγέννησης ήταν αυτή που κατέφερε λίγο πριν την εκπνοή του Α’ μέρους να ανοίξει το σκορ με τον Λαγό  σε μια από τις ελάχιστες φάσεις που αδράνησε η άμυνα.

Το πάθος και η δύναμη ήταν και πάλι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο.

Στο 54’ σε  μονομαχία στο κέντρο του γηπέδου  ο  κ.Τσέτσιλας έδειξε την κόκκινη κάρτα στο Γιάννη Καλαιτζίδη .

Η ένταση που ακολούθησε  έληξε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων και από τις δύο ομάδες.

Σε αυτό ακριβώς το σημείο η ομάδα μας έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και δεν το έβαλε κάτω.

Οι ποδοσφαιριστές μας πείσμωσαν και πάλεψαν ακόμη περισσότερο με όσες δυνάμεις είχαν.

Χωρίς να αποσυντονιστούν από το αριθμητικό μειονέκτημα «πάτησαν» την μπάλα και δημιούργησαν φάσεις με στόχο φυσικά την ισοφάριση.

Αυτή ήρθε στο 71’ με τον Ενομό  να κάνει μια τρομερή προσπάθεια και σέντρα από τα αριστερά σερβίροντας  στον Ρούνει,  ο οποίος  «τρύπωσε»   έξυπνα στα καρέ των φιλοξενουμένων και με δυνατή κεφαλιά έγραψε  το 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Έτσι η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα για ένα ακόμη παιχνίδι και πήρε ακόμη  έναν πολύτιμο βαθμό.

 

Απόλλων Πόντου (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Καλαϊτζίδης, Ρούνεϊ, Ενομό, Τσιμίκας (32′ Σουντουρά), Καλογέρης, Κουακού ( 59’ Φράγκος) Αμαραντίδης, Ελλέ.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Γκέκας, Γκόλιας (90′ Πολίτης), Κουτρομάνος, Κοτσώνης, Σταμόπουλος, Δημούτσος, Λαγός, Πλέγας (82′ Μπιανκόνι), Αθανασιάδης, Μπενγκόα (46′ Γκίνη), Μπραμπίγια (82′ Βιδάλ)

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης