Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 2-1

21Μαΐ

Η αποβολή του Συμελίδη στο 42ο λεπτό στοίχησε στην ομάδα μας κι έχασε στην Άρτα 2-1 από την Α.Ε. Καραϊσκάκης, ενώ μέχρι εκείνο το χρονικό σημείο οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα είχαν την απόλυτη υπεροχή στον αγώνα. Μια αποβολή που προήλθε έπειτα από αποφάσεις του διαιτητή, οι οποίες εκνεύρισαν όλη την ομάδα και την “πλήρωσε” ο Συμελίδης! Ένας ποδοσφαιριστής που ποτέ δεν διαμαρτύρεται!

Ο Απόλλων από την αρχή του αγώνα επέβαλε το δικό του ρυθμό και περιόρισε τους γηπεδούχους στο μισό του γηπέδου, με διαδοχικές ευκαιρίες στην εστία τους. Εντούτοις σε αντίθεση με την μορφή και ροή του αγώνα, η Α.Ε. Καραϊσκάκης στο 12΄πήρε προβάδισμα με τον Παπανίκου σκόρερ σε αντεπίθεση. Η “απάντηση” της ομάδας μας ήταν άμεση και μετά από ωραίες εναλλαγές της μπάλας ο Μπρίτο, στο 15ο λεπτό, βρέθηκε σε θέση βολής και με εναέριο σουτ ισοφάρισε.

Ο Απόλλων εξακολούθησε να δημιουργεί φάσεις και το δεύτερο γκολ φάνταζε φυσική συνέπεια στην συνέχεια της αναμέτρησης. Κάπου εκεί αποβλήθηκε ο Συμελίδης και οι ισορροπίες άλλαξαν δραματικά, σε συνδυασμό με συνεχείς διαιτητικές αποφάσεις που εκνεύριζαν την ομάδα μας. Η ομάδα της Άρτας πέτυχε το 2-1 με κεφαλιά του Ευαγγέλου στο 48′ και στο 55′ είχε οριζόντιο δοκάρι με δυνατό σουτ από τον Ψιάνο, ενώ η ομάδα μας δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει εκ νέου στις ευκαιρίες που δημιούργησε με σπουδαιότερες από τους Μπρίτο και Καλογέρη.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Ραχιώτης, Παπανίκου, Καψάλης, Καραγιαννίδης, Χρούσιελ, Άτσκα (76′ Κόλλινς), Χούσος, Ψιάνος (76′ Δημητριάδης), Γούλας, Μακρίδης, Ευαγγέλου.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Συμελίδης, Καλαϊτζίδης (82′ Δόρης), Γκουγκούδης, Τσεμπερίδης, Καλογέρης, Χασομέρης (88′ Κυβελίδης), Βλαχομήτρος (66′ Λιόνης), Μπρίτο.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης