ΑΠΟΛΛΩΝ- ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 0-4

31Οκτ

Την ήττα γνώρισε η ομάδα μας από τον Πανιώνιο στα πλαίσια της 2ης Αγωνιστικής για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι φιλοξενούμενοι παρουσιάστηκαν πιο ουσιαστικοί και για το λόγο αυτό επικράτησαν δίκαια, ωστόσο η έκταση του σκορ αδικεί σε μεγάλο βαθμό τον Απόλλωνα. Διότι είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε ευκαιρίες να πετύχει γκολ, αλλά έγιναν και αβίαστα λάθη τα οποία αξιοποίησε η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Στο 15ο λεπτό σε μαρκάρισμα του Σαμαρά στον Τσιλούλη καταλογίστηκε πέναλτι και ο Αλμπεργκ που το εκτέλεσε άνοιξε το σκορ. Ο Απόλλων δημιούργησε τις φάσεις να ισοφαρίσει, αλλά σε τελείωμα του Κυβελίδη στο 29′ και σουτ από τον Σουντουρά στο 36′ το γκολ δεν ήρθε. Αντίθετα στο 41ο λεπτό έγινε το 0-2 με τον Σοφιάν. Στο 45′ ο Τσουμάνης σκόραρε όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ και το σκορ έγινε 0-3 στο 47′ ξανά από τον Σοφιάν, για να διαμορφωθεί στο 67ο λεπτό το τελικό αποτέλεσμα με σκόρερ τον Άλμπεργκ, αφού η ομάδα μας δεν μπόρεσε να μετατρέψει σε κάποιο γκολ καμία από τις δικές της ευκαιρίες.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης (74΄Κύρκου), Θεολόγου, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης (69΄ Σπόλιαριτς), Σουντουρά, Τσουμάνης, Δημητριάδης, Πουρτουλίδης, Κυβελίδης (69΄ Δαλιανόπουλος).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Μαλέρμπ, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Ρίβας, Τσιλούλης (69΄Σπιριντόνοβιτς), Άλμπεργκ, Ντε Ταντεό, Σοφιάν (69΄ Μασούρας), Καμαρά (53΄Ζιανί).

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης