Αποκλεισμός στο Κύπελλο

10Οκτ

Παρά την σαφή αγωνιστική της ανωτερότητα η ομάδα μας δεν βρήκε τους τρόπους να μετουσιώσει σε γκολ την υπεροχή της και ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό Βόλου, με σκορ 1-0 στο γήπεδο “Αλκαζάρ” της Λάρισας, αποτέλεσμα που έφερε τον αποκλεισμό από την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η κατοχή μπάλας και οι συνεργασίες των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα ήταν το κυρίαρχο στοιχείο του πρώτου ημιχρόνου, στο οποίο έγιναν πολλές πλαγιοκοπήσεις στην αντίπαλη άμυνα, με τελικές φάσεις και προϋποθέσεις για γκολ. Πιο σημαντική ευκαιρία της ομάδας μας όταν ο Λουφάκης πραγματοποίησε μία από τις αρκετές (στο πρώτο ημίχρονο) εξαιρετικές του ενέργειες και τροφοδότησε τον Μπρίτο, που σούταρε μέσα από την περιοχή και ο Γραικός, πέφτοντας στο έδαφος, απέκρουσε σωτήρια μισό μέτρο πριν την γραμμή τέρματος. Οι τυπικά γηπεδούχοι μπόρεσαν να απειλήσουν ελάχιστα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, χωρίς να ολοκληρώσουν κάποια δική τους ενέργεια.

Στο δεύτερο 45λεπτο ο Απόλλων είχε πάλι την αγωνιστική κυριαρχία, αλλά δέχθηκε το γκολ στο 57’, όταν ο Σκοπελίτης εκτέλεσε φάουλ, οι αμυνόμενοι απέκρουσαν ασθενώς και ο Ρόκας με κοντινό σουτ διαμόρφωσε το 1-0. Από εκεί και πέρα παίχθηκε λίγο ποδόσφαιρο, αφού οι παίκτες του Ολυμπιακού βρήκαν τον τρόπο να μην γίνεται ματς εντός γηπέδου. Παρόλα αυτά, στα λίγα λεπτά που υπήρχε αγώνας, οι ποδοσφαιριστές μας δημιουργούσαν απειλές για την εστία του Γιδόπουλου, ο οποίος αναδείχθηκε πολύτιμος για την ομάδα του. Ειδικά στο 85ο λεπτό που ο Ολαϊτάν πραγματοποίησε αξιόλογο σουτ και απέκρουσε εντυπωσιακά στην συμβολή των δοκαριών του και στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν εξουδετέρωσε εξ επαφής δυνατό σουτ του Αμαραντίδη.

OΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θωμάς Γκράφας): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Σκοπελίτης, Κουτσιανικούλης(90+’5 Δεινόπαπας), Τσίτας, Ντούνης(79′ Λάσκαρης), Πόζογλου(50′ Ρόκας)

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πολίτης, Γεωργιάδης, Μπρίτο, Χασομέρης, Ολαϊτάν, Καλογέρης (59’ Δόρης), Λουφάκης, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Γ. Καλαϊτζίδης (59’ Πουρτουλίδης).

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης