ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 1-0

23Ιαν

Η ανωτερότητα της ομάδας μας απέναντι στον Πιερικό, στην Κατερίνη, ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή, ωστόσο το γκολ που πέτυχαν οι γηπεδούχοι στο 3ο λεπτό έκρινε την αναμέτρηση, σε συνδυασμό με τα πολλά λάθη των δικών μας ποδοσφαιριστών σε άμυνα και επίθεση. Ο Απόλλων παρά τις πολλές επιθετικές προσπάθειες και τις συνεχόμενες αξιόλογες φάσεις εκτέλεσης, ειδικά στην επανάληψη, δεν κατάφερε έστω να ισοφαρίσει και να φύγει με το βαθμό από την Πιερία.

Ο Πιερικός πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Παπαδόπουλο και από κει και πέρα η ομάδα μας είχε την πλήρη υπέροχη. Σημαντικότερες φάσεις, που θα μπορούσαν να έχουν γίνει γκολ, ήταν με τους Εσαλό (19΄), Αμαραντίδη (38΄), Ενομό (44΄), Σουντουρά (56΄), Αμαραντίδη (57΄), Πάτι (65΄), Σουντουρά (66΄), Σουντουρά (76΄), Ενομό(89΄), Ελλέ (91΄).

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Τζήμας, Τοπαλίδης, Χαρτσιάς, Τόσκας, Γιαλαμίδης, Εμπουσί, Σούνταρ (56΄ Ιτσιος), Κανούλας (77΄ Μπουόλι), Χαντζάρας (90+2′ Κριμιτζάς), Παπαδόπουλος, Ζαφειράκης (56΄ Μηλιώτης).

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Πάτι, Σουντουρά, Ενομό, Νασσέρ (73΄ Λουφάκης), Τσιμίκας, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Ελλέ, Εσαλό.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης