ΟΦΗ- ΑΠΟΛΛΩΝ 3-1

21Ιαν

Για μία ακόμη φορά η ομάδα μας δεν πήρε στον αγωνιστικό χώρο εκείνο που μπορούσε, αφού αδικαιολόγητες στιγμιαίες ολιγωρίες σε άμυνα κι επίθεση κόστισαν και το 0-1 από το 6ο λεπτό δεν αξιοποιήθηκε ανάλογα.

Ο Απόλλων προηγήθηκε πολύ νωρίς μέσα από την ομαδική του λειτουργία που έφερε τον κορυφαίο Παναγιώτη Συμελίδη να έχει τις προϋποθέσεις για ένα έξοχο μακρινό σουτ, το οποίο  κατέληξε με δύναμη στην αριστερή γωνία του Στρέζου. Οι γηπεδούχοι, αν και δεν  μπορούσαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες επιθέσεις, έδιναν το «μήνυμα» ότι καιροφυλακτούσαν για πιθανά λάθη. Και το  απέδειξαν με τον Μάνο στο 17′, αφού εκμεταλλεύθηκε την αδικαιολόγητα νωθρή αντίδραση της άμυνάς μας και ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ.

Το 1-1 δεν φάνηκε να πτοεί τον Απόλλωνα  που άρχισε πάλι να δημιουργεί επιθετικά, αλλά αυτή η ανωτερότητα δεν μετατράπηκε σε γκολ παρά τις ευκαιρίες με κορυφαία εκείνη που ο Δημήτρης Χασομέρης νικήθηκε στο πλασέ του από την γρήγορη αντίδραση του τερματοφύλακα.

Η επανάληψη επεφύλασσε ακόμα πιο άσχημο «σενάριο» κι αντί να αξιοποιήσει ο Απόλλων τις συνεργασίες του στο 61ο λεπτό ο Μάνος σε αντεπίθεση λειτούργησε ταχύτερα απ’ όλους σε σκέψη και κίνηση, με συνέπεια να σημειώσει το δεύτερο γκολ του ΟΦΗ.

Η εικόνα της ομάδας μας ήταν καλύτερη των γηπεδούχων  και μετά το 2-1, ωστόσο ήταν φανερός και ο επηρεασμός από την εξέλιξη του σκορ κι ο ΟΦΗ διαμόρφωσε το 3-1 στο 82′ με κεφαλιά του Παπαστεριανού,  μετά από κόρνερ του Κοιλιάρα, σε φάση που  η αμυντική συμπεριφορά του Απόλλωνα στερούνταν ξανά την απαιτούμενη συγκέντρωση.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Φαζός (58’ Παπατόλιος), Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Μπολάκης, Κουτσιανικούλης (88’ Μονιάκης), Λεάλ (30’ λ.τ. Πουρτουλίδης), Μάνος.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Λόπεθ, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Σαμαράς, Καπίας, Τσεμπερίδης, Λιόνης (66’ Ν’ Λουντούλου), Καλογέρης, Συμελίδης, Χασομέρης, Μπρίτο (76’ Κυβελίδης).

 

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης