Με μεράκι και πάθος ετοιμάζουν οι Πόντιοι φοιτητές Αττικής τον ετήσιο χορό τους

13Μαρ
  • Από τον περσινό χορό των Ποντίων Φοιτητών Αττικής (φωτ.: ΣΠΦΑ)

 

Αφήνοντας για λίγο στην άκρη τις σπουδαίες δράσεις ανάδειξης του ποντιακού ελληνισμού και της ιστορικής πλευράς της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου σε πανεπιστημιακά και τεχνολογικά ιδρύματα, ο Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών Νομού Αττικής ετοιμάζει αυτό τον καιρό τον ετήσιο χορό του. Η μεγάλη αυτή γιορτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου (ώρα 21:00) στην αίθουσα της Ένωσης Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού.

«Ο χορός μας χτίζεται με το μεράκι και τη βοήθεια των μελών του συλλόγου μας και όχι μόνο» ανέφερε στο pontos-news.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαμεινώνδας Κυργιάκης, ενόψει της μεγάλης βραδιάς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι παρευρισκόμενοι θα παρακολουθήσουν ένα ολιγόλεπτο βίντεο με στιγμές από τις δράσεις του συλλόγου από τον Νοέμβριο του 2016 έως και σήμερα, σε μια προσπάθεια των διοργανωτών να κάνουν γνωστό το έργο τους. Οι φοιτητές έχουν προνοήσει ώστε όλοι να φύγουν από τη χοροεσπερίδα τους ικανοποιημένοι και γεμάτοι χαμόγελα. Αυτό θα το πετύχουν τόσο μέσω του δυνατού καλλιτεχνικού προγράμματος που έχουν κλείσει όσο και μέσω της λαχειοφόρου αγοράς που θα μοιράσει μεγάλα δώρα στο κοινό.

«Θα πάρουμε δύναμη αν αντικρίσουμε μια γεμάτη αίθουσα, για να συνεχίσουμε το δύσκολο και πολύ σημαντικό έργο μας στους ακαδημαϊκούς χώρους όπου φοιτά και δρα η νεολαία» συμπλήρωσε ο Επ. Κυργιάκης σχετικά με την προσέλευση του κόσμου. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα βρίσκονται οι: Αλέξης Παρχαρίδης (τραγούδι), Μπάμπης Ιωακειμίδης (τραγούδι), Ανέστης Ιωακειμίδης (τραγούδι, λύρα), Γιάννης Ταυλαχίδης (τραγούδι, λύρα), Κώστας Φωτιάδης (λύρα), Περικλής Κατσώτης (νταούλι), Παύλος Φωτιάδης (νταούλι), Αλέξανδρος Μιμίδης (αγγείο), Γιώργος Ιωσηφίδης (πλήκτρα).

Χορηγός επικοινωνίας είναι το pontos-news.gr.

  • Τιμή πρόσκλησης: 15€ (περιλαμβάνεται φαγητό).
  • Τηλ. κρατήσεων: 6981132107, 6949224294.

 

πηγή: pontos-news.gr.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης