ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ

25Αυγ

 

Γνωρίζοντας και κατανοώντας πως έχουν καθυστερήσει αρκετά οι δραστηριότητες της ομάδας μας κι ότι αυτό έχει επιφέρει αδημονία, ίσως ανασφάλεια και ανησυχία στους πιστούς φιλάθλους του Απόλλωνα, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε υπεύθυνα.

Αυτή την στιγμή υπάρχει η βεβαιότητα πως ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE και μάλιστα θα αποτελέσει ομάδα με αξιώσεις στην Κατηγορία.

Τα προβλήματα που προέκυψαν οδεύουν – έστω και καθυστερημένα- προς την οριστική τους λύση, αλλά σ’ αυτή την φάση των εξελίξεων δεν είναι ωφέλιμο για την ομάδα μας να γνωστοποιηθούν πιο πολλά  στοιχεία.

Με γνώμονα την σοβαρότητα που απαιτείται ώστε να υπηρετεί κανείς αυτόν το μεγάλο και ιστορικό σύλλογο, αναλογιζόμαστε πως  πρέπει να γνωστοποιήσουμε περισσότερα όταν θα υπάρξουν, άμεσα πιστεύουμε, αδιάσειστα δεδομένα.

Ως φίλαθλοί μας γνωρίζετε ότι ποτέ δεν λειτουργήσαμε με «πυροτεχνήματα» και «φανφάρες», διότι κάθε σοβαρός και υπεύθυνος άνθρωπος που υπηρετεί τον Απόλλωνα οφείλει να μην  εκμεταλλεύεται τα συναισθήματα των φιλάθλων, παρά να συνυπολογίζει ακόμα και το πιο απίθανο ενδεχόμενο να μην υλοποιηθούν στο μέγιστο βαθμό τα πλάνα και οι προσδοκίες για τον σύλλογο.

ΥΓ: Θεωρούμε, επίσης,  υποχρέωσή  μας να ευχαριστήσουμε δημόσια τον κ. Αχιλλέα Χαραλαμπίδη, ο οποίος είναι ο μόνος που έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του να ενισχύσει οικονομικά την ομάδα.

 

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης