ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2018-2019

02Οκτ

 

Ο ΑΠΟΛΛΩΝ της ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και του ΠΟΝΤΟΥ συνεχίζει να πορεύεται με αξιοπρέπεια, συμμετέχοντας ξανά στο πρωτάθλημα της FOOTBALL LEAGUE. Το πρόσφατο καλοκαίρι όλη η οικογένεια του συλλόγου μας διαπίστωσε πως οι αξίες που πρεσβεύει η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ τυγχάνουν της αποδοχής των φιλάθλων μας, τους οποίους θέλουμε να έχουμε κοντά μας και στους αγώνες της αγωνιστικής περιόδου 2018 2019. Οι κάρτες Διαρκείας είναι διαθέσιμες και πάλι σε προσιτές τιμές, μεριμνώντας για την εξυπηρέτηση όλων των φίλων της ομάδας μας.

Από την προσεχή Τετάρτη (310/2018) μπορείτε να προμηθευθείτε την δική σας Κάρτα Διαρκείας, για την Αγωνιστική Περίοδο 2018- 2019, στα γραφεία της ΠΑΕ (Σουρμένων & Παπάγου στο γήπεδο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στην Καλαμαριά) από ώρα 10:00 έως 17:00 όλες τις ημέρες της εβδομάδος, εκτός Σαββάτου και Κυριακής.

Πριν παραθέσουμε τις προνομιακές τιμές των Καρτών Διαρκείας πρέπει να υπενθυμιστεί πως η τιμή του εισιτηρίου (ανά αγώνα) θα ανέρχεται στα 10 ευρώ.

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΘΥΡΑ

ΤΙΜΗ

1&2

70 ευρώ

1&2 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ/ΑΝΕΡΓΟΙ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ/ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

 

60 ευρώ

3&4

130 ευρώ

3&4 ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ/ΑΝΕΡΓΟΙ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ/ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

 

110 ευρώ

VIP

250 ευρώ

VIP ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΦΟΙΤΗΤΕΣ/ΜΑΘΗΤΕΣ/ΑΝΕΡΓΟΙ/ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ/ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

 

220 ευρώ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

    • Οι παραπάνω τιμές των Καρτών Διαρκείας περιλαμβάνουν ΜΟΝΟ τους εντός έδρας αγώνες του πρωταθλήματος της FOOTBALL LEAGUE.
    • Τα παιδιά έως 12 ετών θα εισέρχονται ΔΩΡΕΑΝ
    • Απαραίτητη προϋπόθεση έκδοσης Κάρτας Διαρκείας είναι η προσκόμιση δικαιολογητικών για τις ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ (ανά περίπτωση): φοιτητικό/ μαθητικό πάσο, βεβαίωση συνταξιοδότησης, βεβαίωση ανεργίας σε ισχύ, Κάρτα Πολυτέκνου.
    • Κάρτες Διαρκείας για ΑΜΕΑ διατίθενται ΔΩΡΕΑΝ με την προσκόμιση του ανάλογου πιστοποιητικού αναπηρίας 67% και άνω.

 

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης