Εβδομάδα εξελίξεων

30Μαΐ

 

Με αρκετά θέματα να μπαίνουν στην τελική τους ευθεία ξεκινά η νέα εβδομάδα στην ομάδα μας.

 

Μεταγραφική ενίσχυση.

Συνεχίζονται αυτήν την εβδομάδα και οδεύουν προς ολοκλήρωση οι επαφές του προπονητή μας Δημήτρη Καλαιτζίδη με συγκεκριμένους 5 στον αριθμό μεταγραφικούς στόχους για την ενίσχυση του ρόστερ.

Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και πολύ σύντομα θα γίνουν και οι πρώτες ανακοινώσεις. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως πάγια τακτική της ΠΑΕ είναι πρωτίστως να υπάρξει  πλήρης συμφωνία και υπογραφή συμβολαίων και στην συνέχεια να γίνονται σχετικές ανακοινώσεις των ποδοσφαιριστών που θα ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδος.

 

 

Προπονητικό κέντρο  προετοιμασίας στο εξωτερικό.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό η ομάδα μας φέτος θα ταξιδέψει στο εξωτερικό για να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Για τον λόγο αυτόν προς το τέλος της εβδομάδος θα ταξιδέψει στο εξωτερικό άνθρωπος της ομάδος στα δύο αθλητικά κέντρα που έχουν προεπιλεγεί για την τελική επιλογή και ολοκλήρωση της συμφωνίας.

 

 

Αποδεσμεύσεις.

Ο προπονητής μας Δημήτρης Καλαιτζίδης έχει ήδη αξιολογήσει την προσφορά των ποδοσφαιριστών την περίοδο που πέρασε και με βάση την εικόνα τους , κάποιοι θα παραμείνουν και κάποιοι θα αποχωρήσουν ανεξάρτητα εάν έχουν υπόλοιπο συμβολαίου ή όχι.

 

 

 

 

 

 

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης