ΑΠΟΛΛΩΝ – Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

04Νοέ

Εμφάνιση με θέληση, ενέργεια και παράλληλα ικανοποιητική αγωνιστική πειθαρχία πραγματοποίησε η ομάδα μας φιλοξενώντας τον Α.Ο. Τρίκαλα και έφτασε σε δίκαιη επικράτηση με σκορ 1-0, χάρη στο έξοχο γκολ που σημείωσε ο Νίκος Γεωργιάδης.

Ο Απόλλων πέτυχε να καταστήσει ακίνδυνους επιθετικά τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν ελάχιστες φάσεις εκτέλεσης και χωρίς καλές προϋποθέσεις. Στον αντίποδα οι ποδοσφαιριστές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δημιουργούσαν ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα συχνά και στο 21’ από το σουτ στην κίνηση του Νίκου Γεωργιάδη πήραν το προβάδισμα.

Στην επανάληψη η ομάδα των Τρικάλων θέλησε να πιέσει και είχε ως καλή στιγμή μόνο ένα σουτ από τον Ρούνεϊ, ενώ η ομάδα μας έφτασε αρκετές φορές με αξιώσεις απέναντι στα αντίπαλα γκολπόστ, είχε επικίνδυνα σουτ που αστόχησαν ελάχιστα από Σουντουρά, Δαλιανόπουλο, Κυβελίδη και ζήτησε πέναλτι και αποβολή σε τράβηγμα στον Τσουμάνη, κάτι που δεν βρήκε σύμφωνο τον διαιτητή του αγώνα.

ΑΠΟΛΛΩΝ (Δημήτρης Καλαϊτζίδης): Θεοδωρόπουλος, Σουντουρά, Γεωργιάδης, Δημητριάδης (90΄ Κυβελίδης), Πουρτουλίδης, Τσουμάνης (82΄Δαλιανόπουλος), Καλογέρης (74΄λ.τ. Σπόλιαριτς), Θεολόγου, Αμαραντίδης, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης.

Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ (Ράτκο Ντόστανιτς): Ταΐρης, Ράντι (79΄ Ηλιάδης), Ρούνεϊ, Γιούκαρης (69΄Καπός), Γκότοβος, Γκουγκούδης, Μακρίδης (46΄ Μαντιανί), Νιάρος, Πάνος, Συμελίδης, Τσιάρας.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης