Ήττα με 2-0 στην Βέροια

22Ιαν
Την ήττα με 2-0 γνώρισε η ομάδα μας το απόγευμα της Κυριακής στην Βέροια από την τοπική ομάδα.
Οι ποδοσφαιριστές μας  δεν μπήκαν καλά στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να απωλέσουν σχεδόν  ένα ολόκληρο  ημίχρονο για να καταφέρουν  να σταθεροποιήσουν  την απόδοσή τους σε προηγούμενα στάνταρ.
Έτσι παρά την πίεση που δέχθηκε στα πρώτα 45 λεπτά η ομάδα μας κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία και να πάει με το 0-0 στην ανάπαυλα του Α ημιχρόνου.
Μετά το πρώτο  15λεπτό της επανέναρξης στο Β ημίχρονο  ο Αλέξανδρος Καλογέρης λίγο έλειψε να χρηστεί σκόρερ ,αφού ωραίο διαγώνιο σουτ κατάφερε να απομακρύνει ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Βενετικίδης!
Και ενώ ο χρόνος περνούσε και η φλύαρη υπεροχή των ποδοσφαιριστών της Βέροιας δεν έδειχνε ικανή να δημιουργήσει προβλήματα στην εστία του Πίτκα, η αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Γιάννη Καλαιτζίδη άλλαξε τις ισορροπίες και τα μαρκαρίσματα στον χώρο της μεσαίας γραμμής με αποτέλεσμα σε μια φάση που δεν ενέπνεε κίνδυνο η ομάδα μας να δεχθεί στο 87′ ένα ανέλπιστο γκολ από τον Μπουόλι με κεφαλιά.
Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο   Ελευθεριάδης με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Βέροια (Μπαξεβάνος): Βενετικίδης, Μπουκουβάλας, Ντουμάνης (73′ Μουχάλης), Στίκας (64′ Περδίκης), Κολλαράς, Μασούρας, Μπλέτσας, Γιουκούδης (73′ Ιωάννου), Μπελεβώνης (64′ Ελευθεριάδης), Φασίδης, Μπουόλι.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος, Μουμίν, Καλαϊτζίδης (82′ Αραβίδης), Νασέρ, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Μπελεβώνης, Ντιαλόσι, Λάμπρης, Εσαλό.

Κοινή χρήση αυτής της ανάρτησης